Atsiliepimai apie Parcel ABC Limited

Pateikiame patikimus vartotojų atsiųstus atsiliepimus.
17 Atsiliepimai
2.9
 
Rašyti atsiliepimą
1.0
Neigiamas
Buvo sukurta siunta, prieš apmokėjimą, siuntos pristatymo laikas, nuo 1 iki 3 parų, , po apmokėjimo, siuntos pristatymo laikas iki 10 parų, netiko pristatymo laikas, atšaukta siunta, o pinigai negrąžinti, kreipsimės y teismą.
5.0
Rekomenduoju
Nuoširdžiai rekomenduoju, kadangi su Parcel ABC nuolat siunčiu į USA ir į Europos šalis ir dar nei karto nekilo jokios problemos. Išsiunčia siuntas greitai ir kainos pigiausios, palyginus su kitais servisais.
5.0
Puikus servisas
Labai džiaugiuosi šiomis paslaugomis, labai geros kainos ir atsiuntė siuntas be jokių problemų. Customer service atrašo greitai ir visada padeda. Labai rekomenduoju.
1.0
NEREKOMENDUOJU
Esu nusivylusi bei palikta su nuostoliais. Siunciau siunta i Anglija, uz kuria sumokejau siai imonei. Siunta prastovejo Lenkijoje muitineje. Buvau apkaltinta kad muitines dokumentuose ne taip pasirasiau. Ju darbuotojas manes kas kelios dienos vis prasydavo tu paciu dokumentu. Pagalvojau kad tai darome specialiai ir vilkinima.Per facebook puslapyje esancia paskyra sake kad muitineje dideles eiles. Melagyste and melagystes. Kai paskambinus i UPS man pasako dokumentai nepristatyti. Man labai gaila mano laiko, isleistu pinigu bei prarastos parodos kurios laukiau 2 metus.

Imone registruota Anglijoje, Nei vienas telefonas neveikia.
Mano siunta Lenkijoje atsidure ju tarpiniame sandelyje (tai jau vel kita imone)
VAT atvirkstinis- viskas labai gudru. Telefonu paslaugos nera. Darome ka norime, juk lengviausia apkaltinti klienta kad jis kazko neatsiunte laiku. kai patys neatsako parom.

Klausimas":vartotoju teises Lenkijoje ir Anglijoje turetu sureaguoti?
1.0
LABAI NUSIVYLIAU!
Net sunku kalbeti apie sia imone. Skaitau neigiamus komentarus ir matau kad atsitiko tas pats ir man .Gaila nepaskaiciau ju anksciau.

1. Siunta taip ir neiskeliavo is Lenkijos, kazkodel ejo i ju sandeli Lenkijoje...
2. Kas 2-3 dienos gaudavau is gal kazkokio darbuotojo (be pavardes be el.paraso laiskus kad uzpildyciau muitines dokumentus,.
po net nezinau kiek dienu niekas nepajudejo, ant galo pati buvau apkaltinta kad ne didziosiom raidem buvau uzpildziusi dokumentus ir ne toj vietoj pasirasiau. Nors is pradziu melavo kad tranposrtavimo kompanijoje dideles muito eiles.....Gerai0 perasiau ir vel negerai...susimokejau importo mokescius,..ir taip juk visada kaltas klientas. Pasake UPS...siunta grazinama nes per ilgai stovi.. Zinoma per ilgai- paskambinti jie neturi tokios paslaugos nes turbut skambintu visi nusivyle klientai, radau per facebook juos...tai uzblokavo kai pradejau ieskoti galu.

Netylekit kas susidurete su sia neteisybe. Atejo laikas viesinti ir ieskoti pagalbos.

5.0
Rekomenduoju!
Super operatyvumas ir aptarnavumas, issprendzia kilusius nesklandumus per kelias minutes! Siuntini norejome siusti i Vietnama, uzsakeme, siunitys jau buvo paimtas po keliu valandu, vakarop pranese, kad bus didziuliai mokesciai ir pasiule nesiusti- aciu! gavome siuntini atgal per maziau nei valanda nuo atsaukimo! labai gerai, greitai ir patikimai- rekomenduoju!
PUBLIC USER
Gerbiamas Kliente,

Ačiū už Jūsų teigiamą atsiliepimą.
Dėkojame už komentarą ir tikimės ateityje vėl dirbti kartu.

Pagarbiai,
- Parcel ABC komanda
1.0
NIEKAM NEREKOMENDUOJU
Ne tik užsakymo neįvykdė, bet ir sumokėtų pinigų negaliu atgauti. Neigiamus komentarus Facebook paskyroje prie savo pasididžiavimą apie tai, kad jie "geriausi" - trina. Geriau vykdytų užsakymus, ar nepriimtų, kuo negali įvykdyti...
1.0
labai nepatikimas
Pasirinkau pristatymo paslaugą, apmokėjau, viskas vyko puikiai, bet... daiktų taip niekas ir neatvyko pasiimti. Va tuomet ir prasidėjo problemos. Tikrai niekam nesiūlyčiau, tiesiog neturėjau kitokio pasirinkimo. Blogiausiai, kad dar kartą pabandžiau registruotis - prašom užsakinėkit ir mokėkit, viską gali padaryti....
1.0
Nesistengia padėti, lėtai atsakinėja
Nerekomenduojame niekam, niekada. Neatsakingi, nesirūpinantys melagiai. Atsakinėja kartą į tris dienas, slepia arba pateikia nepilną informaciją. Kaina neverta nervų, kuriuos suės aiškinimasis su jais. LP Express padarys geriau ir už pigiau (ir dažniausiai greičiau).

They take three days to reply, don't share full tracking information and deliver parcels in Europe in two (!) months. We purchased 4 shipments with them and ParcelABC lost one shipment entirely, the second shipment took 2 months to deliver (at 30 euros delivery price), the third they didn't bother checking if it was delivered and the fourth shipment is still a mystery. The prices aren't that much lower than other providers and you risk running into a lot of stress with this bunch.
5.0
Puikus servisas
Puiki kurjerių platforma greitam ir pigiam siuntų siuntimui. teko siųsti iš Lietuvos į Kiniją, JAV ir UK ir visos siuntos atkeliaudavo laiku. Rekomenduoju visiems

12
17 rezultatų
BACK TO TOP