Parcel ABC Limited

2.9 17 Atsiliepimai
  • Patvirtinta
    Įmonė
  • +6Metai
    Su mumis
  • tag_updated
Įmonės pavadinimas
Parcel ABC Limited
Adresas
5 Underwood Street, London, N1 7LY, Jungtinė Karalystė
Telefono Numeris
Klientų aptarnavimo skyrius +44 2080 8949 96
Verslo klientų aptarnavimo skyrius +370 520 78 298
Tinklalapio adresas
Vadovas Andrius Balkūnas
Įmonės įkūrimo metai 2014
Darbuotojų skaičius 1-5
Įmonės kodas 8940567
PVM Mokėtojo kodas 186785838
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
The unique ParcelABC platform system unites a big number of the best local and international carriers and always chooses the best parcel delivery routes, therefore you do not need to waste your time for information search and price comparison. Since its establishment in 2014, in London, ParcelABC company has been focusing special attention on convenience and modernity of shipping logistics processes. The Company offers innovative approach to shipping services, which enables to choose a free space in the vehicles of the best carriers and thus to ensure fast, safe and most cost-effective delivery of all parcels to their recipients. Parcels are covered with free standard insurance and delivered from door-to-door to any country in the world, while all services are provided and payments for  
show_more them are made online – all you need to do is to visit a user-friendly website of ParcelABC and access the information needed for placing an order by the click of only three buttons.

Atsiliepimai

17 Atsiliepimai
2.9
 
Rašyti atsiliepimą
1.0
Neigiamas
Buvo sukurta siunta, prieš apmokėjimą, siuntos pristatymo laikas, nuo 1 iki 3 parų, , po apmokėjimo, siuntos pristatymo laikas iki 10 parų, netiko pristatymo laikas, atšaukta siunta, o pinigai negrąžinti, kreipsimės y teismą.
5.0
Rekomenduoju
Nuoširdžiai rekomenduoju, kadangi su Parcel ABC nuolat siunčiu į USA ir į Europos šalis ir dar nei karto nekilo jokios problemos. Išsiunčia siuntas greitai ir kainos pigiausios, palyginus su kitais servisais.
5.0
Puikus servisas
Labai džiaugiuosi šiomis paslaugomis, labai geros kainos ir atsiuntė siuntas be jokių problemų. Customer service atrašo greitai ir visada padeda. Labai rekomenduoju.
1.0
NEREKOMENDUOJU
Esu nusivylusi bei palikta su nuostoliais. Siunciau siunta i Anglija, uz kuria sumokejau siai imonei. Siunta prastovejo Lenkijoje muitineje. Buvau apkaltinta kad muitines dokumentuose ne taip pasirasiau. Ju darbuotojas manes kas kelios dienos vis prasydavo tu paciu dokumentu. Pagalvojau kad tai darome specialiai ir vilkinima.Per facebook puslapyje esancia paskyra sake kad muitineje dideles eiles. Melagyste and melagystes. Kai paskambinus i UPS man pasako dokumentai nepristatyti. Man labai gaila mano laiko, isleistu pinigu bei prarastos parodos kurios laukiau 2 metus.

Imone registruota Anglijoje, Nei vienas telefonas neveikia.
Mano siunta Lenkijoje atsidure ju tarpiniame sandelyje (tai jau vel kita imone)
VAT atvirkstinis- viskas labai gudru. Telefonu paslaugos nera. Darome ka norime, juk lengviausia apkaltinti klienta kad jis kazko neatsiunte laiku. kai patys neatsako parom.

Klausimas":vartotoju teises Lenkijoje ir Anglijoje turetu sureaguoti?
1.0
LABAI NUSIVYLIAU!
Net sunku kalbeti apie sia imone. Skaitau neigiamus komentarus ir matau kad atsitiko tas pats ir man .Gaila nepaskaiciau ju anksciau.

1. Siunta taip ir neiskeliavo is Lenkijos, kazkodel ejo i ju sandeli Lenkijoje...
2. Kas 2-3 dienos gaudavau is gal kazkokio darbuotojo (be pavardes be el.paraso laiskus kad uzpildyciau muitines dokumentus,.
po net nezinau kiek dienu niekas nepajudejo, ant galo pati buvau apkaltinta kad ne didziosiom raidem buvau uzpildziusi dokumentus ir ne toj vietoj pasirasiau. Nors is pradziu melavo kad tranposrtavimo kompanijoje dideles muito eiles.....Gerai0 perasiau ir vel negerai...susimokejau importo mokescius,..ir taip juk visada kaltas klientas. Pasake UPS...siunta grazinama nes per ilgai stovi.. Zinoma per ilgai- paskambinti jie neturi tokios paslaugos nes turbut skambintu visi nusivyle klientai, radau per facebook juos...tai uzblokavo kai pradejau ieskoti galu.

Netylekit kas susidurete su sia neteisybe. Atejo laikas viesinti ir ieskoti pagalbos.

5.0
Rekomenduoju!
Super operatyvumas ir aptarnavumas, issprendzia kilusius nesklandumus per kelias minutes! Siuntini norejome siusti i Vietnama, uzsakeme, siunitys jau buvo paimtas po keliu valandu, vakarop pranese, kad bus didziuliai mokesciai ir pasiule nesiusti- aciu! gavome siuntini atgal per maziau nei valanda nuo atsaukimo! labai gerai, greitai ir patikimai- rekomenduoju!
PUBLIC USER
Gerbiamas Kliente,

Ačiū už Jūsų teigiamą atsiliepimą.
Dėkojame už komentarą ir tikimės ateityje vėl dirbti kartu.

Pagarbiai,
- Parcel ABC komanda
1.0
NIEKAM NEREKOMENDUOJU
Ne tik užsakymo neįvykdė, bet ir sumokėtų pinigų negaliu atgauti. Neigiamus komentarus Facebook paskyroje prie savo pasididžiavimą apie tai, kad jie "geriausi" - trina. Geriau vykdytų užsakymus, ar nepriimtų, kuo negali įvykdyti...
1.0
labai nepatikimas
Pasirinkau pristatymo paslaugą, apmokėjau, viskas vyko puikiai, bet... daiktų taip niekas ir neatvyko pasiimti. Va tuomet ir prasidėjo problemos. Tikrai niekam nesiūlyčiau, tiesiog neturėjau kitokio pasirinkimo. Blogiausiai, kad dar kartą pabandžiau registruotis - prašom užsakinėkit ir mokėkit, viską gali padaryti....
1.0
Nesistengia padėti, lėtai atsakinėja
Nerekomenduojame niekam, niekada. Neatsakingi, nesirūpinantys melagiai. Atsakinėja kartą į tris dienas, slepia arba pateikia nepilną informaciją. Kaina neverta nervų, kuriuos suės aiškinimasis su jais. LP Express padarys geriau ir už pigiau (ir dažniausiai greičiau).

They take three days to reply, don't share full tracking information and deliver parcels in Europe in two (!) months. We purchased 4 shipments with them and ParcelABC lost one shipment entirely, the second shipment took 2 months to deliver (at 30 euros delivery price), the third they didn't bother checking if it was delivered and the fourth shipment is still a mystery. The prices aren't that much lower than other providers and you risk running into a lot of stress with this bunch.
5.0
Puikus servisas
Puiki kurjerių platforma greitam ir pigiam siuntų siuntimui. teko siųsti iš Lietuvos į Kiniją, JAV ir UK ir visos siuntos atkeliaudavo laiku. Rekomenduoju visiems
5.0
Greitas pristatymas
Rekomenduoju visiems kas ieško greitos, kokybiško, o svarbiausia ne brangauas siuntų pristatymo. Bandžiau keletą kartų, tai galiu patvirtinti kad siuntos iš Lietuvos į Airiją, Ispaniją ir Vokietiją pasiekė laiku. Jokių nusiskundimų neturiu
1.0
Niekada nesinaudokit sia kompanija
Pazada pristatyti greitai,aisku uz triguba mokesti. Per tris dienas. Perdave siuntini kitai kompanijai kuri siuntini gali greriausiul atveju pristatyti per 8-9dienas . Na kaip visada siunta kazkur uzstrigo ir i muitine atkeliavo po 21 dienos. Ten pragulejo dar virs dvieju savaiciu savaiciu. Niekas nepranese gavejui. Zinoma gavejas atsisake nes sita siuta buvo reikalinga skubiai . Ir dabar kad grazinti siuntejui jie vel reikalauja sumoketi. Parasysiu veliau kaip viskas baigsis.
PUBLIC USER
Spėju, kad dar nesibaigė su jais šitas. Arba reikalauja jūsų sukomėti už grąžinimą, arba žada siuntą sunaikinti ir iirgi prašo už tai pinigų.
PUBLIC USER
Sveiki, negaliu patiketi, situacija labai panasi. Parasykite savo el. pastus, reikia imtis legaliu veiksmu.
5.0
Greitas pristatymas
Mėgstu prekintis internetu iš užsienio, dėl žemesnių kainų, bet kai kurios parduotuvės siuntų nesiunčia į Lietuvą todėl pasirinkau šią įmonę ir visiškai nepasigailėjau.
5.0
Rekomenduoju visiems
Itin patogi platforma elektronine prekyba užsiimančioms įmonėms. Greitai ir paprastai įvykdomi užsakymai bei kokybiškas pristatymas iki namų durų.
1.0
Siunta dingo
Nuo pat pradžių vėlavo paimti siuntas. Siuntos išsiųstos buvo kartu. Viena siunta atkeliavo, kita dingo. Į žinutes bei skambučius neatsako. Praradau daiktus. Nerekomenduoju!
Visi 17 Atsiliepimai

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Parcel ABC Limited arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP