Elempos.lt - Vilnius

  • Patvirtinta
    Įmonė
Įmonės pavadinimas
Elempos.lt
Adresas
Grunwaldzka 73, 60-312 Poznanė, Lenkija, Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
+3706 5055666
Tinklalapio adresas
Darbo laikas
  • Pirmadienis: 10:00 - 17:00
  • Antradienis: 10:00 - 17:00
  • Trečiadienis: 10:00 - 17:00
  • Ketvirtadienis: 10:00 - 17:00
  • Penktadienis: 10:00 - 17:00
  • Šeštadienis: Closed
  • Sekmadienis: Closed
Vadovas Arkadiusz Grabowski
Įmonės įkūrimo metai 2010
Darbuotojų skaičius 6-10
Įmonės kodas 368439073
PVM Mokėtojo kodas 7811953795
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Mūsų šviestuvų parduotuvė - tai unikali vieta, kurioje galite susipažinti su Lenkijos ir užsienio šviestuvų gamintojų pasiūla. Visi mūsų parduotuvėje esantys šviestuvai su apšvietimu yra su atitinkamu paveikslėliu ir mažiausia kaina. Žmonės, kurie dar tik įrenginėja butą, ras sau tinkamų produktų. Taip pat skatiname apšvietimo dizainerius ir interjero dekoratorius mėgėjus.

Kiekvienas, ieškantis modernaus ir klasikinio stiliaus šviestuvų, ras sau tinkantį pasiūlymą mūsų šviestuvų parduotuvėje. Taip pat galime pasigirti labai plačiu apšvietimo asortimentu, įskaitant šviestuvus, lubinius, sieninius ir stacionarius šviestuvus. Jei reikia pagalbos ar patarimo renkantis tinkamą apšvietimą kiekvienai patalpai, kviečiame kreiptis į mūsų  
show_more konsultantus, kurie, bendradarbiaudami su profesionaliais apšvietimo dizaineriais, atsakys į jūsų klausimus. Verta reguliariai lankytis mūsų parduotuvėje su apšvietimu, nes nuolat plečiame pasiūlą naujausiomis apšvietimo gamintojų prekėmis. Visi mūsų siūlomi šviestuvai yra kruopščiai patikrinti funkcionalumo ir praktiškumo požiūriu. Todėl kiekvienas mūsų parduotuvėje esantis gaminys yra išsamiai aprašytas. Mūsų šviestuvų asortimente rasite gaminių tiek prabangių šviestuvų ieškantiems žmonėms, tiek taupiems vartotojams, kurie nori elegantiškai ir ne per brangiai papuošti savo butą.

Nepriklausomai nuo biudžeto ir susitarimo pažangos laipsnio, kviečiame visus susipažinti su mūsų pasiūla ir dažnai lankytis mūsų parduotuvėje su šviestuvais. Linkime sėkmingo apsipirkimo.
products_services (1)

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Elempos.lt arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP