Visa Info, UAB - Vilnius

  • Patvirtinta
    Įmonė
  • +11Metai
    Su mumis
Įmonės pavadinimas
Visa Info, UAB
Adresas
Raudonės g. 59, Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
8 699 30 542
Tinklalapio adresas
Vadovas Agnė Šimėnaitė
Įmonės įkūrimo metai 2012
Darbuotojų skaičius 1-5
Įmonės kodas 302713044
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Pagrindinė įmonės UAB „Visa Info“ veiklos sritis yra reklama, reklamos ir marketingo paslaugos, web sprendimai, informaciniai projektai, elektroninė prekyba.

Pagrindiniai bendrovės UAB „Visa Info“ internetiniai projektai yra:

www.visainfo.lt – įmonių ir verslo info gidas. Informacinis įmonių ir verslo veiklos, naujienų, straipsnių, specialistų patarimų ir aktualijų gidas, suteikiantis galimybę įmonėms ir verslo atstovams pristatyti savo vykdomą veiklą, parduodamus produktus, teikiamas paslaugas, atstovaujamus prekių ženklus, naujienas ar vykdomas akcijas.

www.allinfobook.com – find your new business partners all over the world. Tarptautinis informacinis verslo gidas.

www.apstatyba.lt – Architektūra, projektavimas, statyba. Specializuota  
show_more informacinė interneto svetainė architektams, projektuotojams, statybos ir interjero verslo atstovams ir asmenims besidomintiems statybų naujovėmis ir aktualijomis.

Taip pat įmonei priklauso el. specializuota baseinų chemijos ir tvenkinių priežiūros priemonių parduotuvė – www.baseinuchemija.com

UAB „Visa Info“ atstovaujami baseinų priežiūros produktai – ypatingai aukštos kokybės ir koncentracijos, pripažinta ir sertifikuota Europoje baseinų chemija Ovypool. Tai 100 % europietiški produktai, įskaitant visas žaliavas, gamintojas OCEDIS, Prancūzija. Ovypool baseinų priežiūros priemonės yra labai veiksmingos ir saugios, savo sudėtyje neturinčios jokių pigių kinietiškų priemaišų ir žaliavų.

Ovypool: maksimaliai koncentruotas algicidas – dumblių naikinimui ir prevencijai, flokuliantai – vandens skaidrinimui ir valymui, lėtai tirpstantis chloras – vandens priežiūrai ir dezinfekcijai, greitai tirpstantis chloras – vandens oksidavimui ir dezinfekcijai, pH minus ir pH plus – vandens balansui, bromas, aktyvus deguonis, biguanidai ir dar daugelis kitų baseinų priežiūros priemonių, skirtų baseino priežiūrai ir vandens dezinfekcijai.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Visa Info, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP