Baltic Optical Disc, UAB - Vilnius

Įmonės pavadinimas
Baltic Optical Disc, UAB
Adresas
Linkmenų g. 25, LT-08217, Vilniaus m. sav., Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
8 (5) 2638777
Faksas
8 (5) 2638776
Tinklalapio adresas
Vadovas Vladas Sakalauskas
Įmonės kodas 124570216
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
DVD gamyba, CD gamyba, MC gamyba, HD DVD gamyba.Mūsų devizas: Modernūs gamybiniai sprendimai, profesionalus ir kokybiškas darbas!Esame didžiausia įrašytus CD, DVD, HDDVD, BLU RAY ir MC diskus gaminančių įmonių grupė Baltijos šalyse. Šiandien BOD Group yra ne tik didžiausia pramoninių įrašytų CD/DVD kompaktinių diskų gamintoja Baltijos šalyse, bet ir viena moderniausių įmonių grupė Centrinėje ir Rytų Europoje. Per metus abiejose BOD Group gamyklose Vilniuje ir Taline galime išlieti iki 70 milijonų kompaktinių diskų. Mes teikiame visas paslaugas, reikalingas sėkmingam CD, DVD ir MC išleidimui - nuo konsultacijų CD, DVD ir MC gamybos klausimais iki galutinio diskų pristatymo. Mūsų paslaugomis galite naudotis 365 dienas per metus, 7 dienas per savaitę,  
show_more 24 valandas per parą. Turime dvi modernias CD, DVD ir MC diskų gamyklas: UAB „BRD“ Vilniuje ir AS „Baltic Disc“ Taline. Rygoje esame įkūrę atstovybę. Pagamintus diskus ne tik parduodame Baltijos šalyse, bet ir eksportuojame į daugelį kitų Europos šalių.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Baltic Optical Disc, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP