Molainių žirgynas, DPV liudijimą - Molainiai

  • Patvirtinta
    Įmonė
Įmonės pavadinimas
Molainių žirgynas, DPV liudijimą
Adresas
Molainos g. 8, LT-37175, Panevėžio r. sav., Molainiai, Lietuva
Mobilus telefonas (-ai)
8 (610) 99880
Vadovas Daiva Zavadskienė
Elektroninio pašto adresas
Įmonės veiklos sritys
Apie įmonę
Ką veiksite per atostogas ?Artėja vasara- atostogų, pramogų ir ilgo laisvalaikio metas. Vaikams. O daugeliui tėvų- rūpesčiai: ar vaikai saugūs, ar nesėdi ištisą dieną prie kompiuterio ir televizoriaus...Išleisti į stovyklą ? O gal dienos stovyklą ? O gal dienos stovyklą „MOLAINIŲ ŽIRGYNE“ ? Mes galime užimti Jūsų vaikus ! Juk vaikystė- pats gražiausias žmogaus gyvenimo laikotarpis, o mieliausi ir šilčiausi prisiminimai- apie laiką, praleistą kartu su žirgais...
Hipoterapija (gr. arklys ir gydymas) - gydymas arklių pagalba)         Juk net ir paprastas buvimas šalia žirgo sukelia daug teigiamų   emocijų !Jojimas mažina raumenų skausmą  
show_more ir įtampą, lavina judesių koordinaciją, pusiausvyrą. Sėdėjimas balne gerina laikyseną, stiprina nugaros raumenis. Ypač dažnai hipoterapija yra taikoma vaikams, turintiems tiek fizinę negalią, tiek psichologinių problemų- padidėja pasitikėjimas savimi, savarankiškumas, ugdoma atsakomybė. 
  RomantikaTurbūt sunku būtų rasti žmogų, kuris nė karto nebūtų svajojęs apie sėdėjimą ant puikaus žirgo, ramų pasijodinėjimą gamtoje ar pašėlusį lėkimą laukais ir miškais...Žygiai po apylinkes net ir pirmą kartą sėdintiems ant žirgo ! Tai ne tik puikiai praleistas laikas, tai nauji įspūdžiai ! Pažvelkite į gamtą nuo žirgo nugaros - ji graži ! Maršrutai nesudėtingi, bet nuobodžiauti tikrai neteks. Žygio metu jus lydėsime ir padėsime įveikti kliūtis.   Visi užsakymai priimami telefonu :8 610 99 880 - suderinsime Jums patogų laiką !
Sportas ,,Joji ant nugaros gyvulio, kuris sveria apie penkis šimtus kilogramų. Jau vien todėl, kad jis dešimt kartų už tave didesnis, tiesiogine prasme tarp savo kojų laikai monstrą. Esmė – būti tuo, kuris kontroliuoja situaciją.“ (Toni Leviste )Tai vienintelė sporto šaka, kur pradėti sportuoti ir pasiekti gerų rezultatų gali kiekvienas, nepriklausomai nuo amžiaus. Norintiems išmokti joti, siūlome abonementą. Treniruočių laikas derinamas individualiai. Galimos ir individualios treniruotės, ir bendraamžių grupėse. Žirgyno kryptis- konkūrai (šuoliai per kliūtis). Tad rudenį ir pavasarį rengiame varžybas, kur jėgas išbando pradedantieji, mėgėjai ir raiteliai su jaunais žirgais. Važiuojame į varžybas ir į kitus žirgynus. Jau turime prizininkų ir nugalėtojų ! Patys tvirčiausi  turi galimybę tapti vieninteliu jauno žirgo raiteliu: jį mokyti, startuoti, o vėliau  ir įsigyti.

Šventės  Tai puiki mergvakarių ir gimtadienių atrakcija. Nustebinkite mylimuosius ir draugus puikia dovana- neriboto galiojimo laiko dovanų čekiu. Turite būrį svečių vaikų ir nežinote kuo juos užimti ?  Atvažiuokite pas mus, vietos visiems užteks ! Organizuojame ekskursijas, kurių metu supažindiname su šia puikia sporto šaka ir suteikiame galimybę pajodinėti.

Fotosesijos Vestuvių, individualios fotosesijos. Galime jums pasiūlyti profesionalius fotografus, kurie specializavęsi žirgų fotografavime. Visada padėsime ir patarsime. Sustabdykite jums brangias akimirkas !

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Molainių žirgynas, DPV liudijimą arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP