Intix, UAB - Vilnius

Įmonės pavadinimas
Intix, UAB
Adresas
Panerių g. 42, LT-03202, Vilniaus m. sav., Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
8 (682) 55059
Faksas
8 (5) 2375555
Tinklalapio adresas
Vadovas Eglė Matonienė
Įmonės įkūrimo metai 2009
Įmonės kodas 302450668
PVM Mokėtojo kodas LT100004994616
Elektroninio pašto adresas
Įmonės veiklos sritys
Kompiuteriai, dalys, priedai
Alienware
Dell
Dell inspiron
Dell vostro
show_more
Dell xps
Kompas
Apie įmonę
DELLSHOP.LT - specializuota DELL kompiuterių ir jų priedų parduotuvė, veikianti nuo 2009 m. Nuo pat veiklos pradžios esame oficialiai įregistruoti DELL partneriai Lietuvoje (sertifikatas) ir kiekvienais metais sėkmingai tęsiame bei plėtojame partnerystę su vienu žinomiausiu kompiuterių gamintoju pasaulyje. Galime pasidžiaugti, jog nuoseklaus darbo dėka, esame vieni iš DELL produktų pardavimų lyderių Lietuvoje, o per mėnesį mus aplanko per 20 tūkstančių unikalių lankytojų.

Siekiame, kad užsukę pas mus Jūs galėtumėte pigiai, greitai, informatyviai ir paprastai išsirinkti tinkamiausią DELL prekę. Visada esame pasiruošę patarti ir padėti surasti Jums priimtiniausią sprendimą. Nuolat vykdome patrauklias kompiuterių išpardavimo akcijas, stengiamės  
show_more pridėti malonias dovanėles bei pateikti Jums naujausią DELL gaminamą produkciją.

Skirtingai nuo daugumos kitų interneto parduotuvių, mes siūlome tik tai, ką tikrai gerai išmanome ir žinome, tai – DELL gaminius, kurie pasižymi ypatingu patikimumu ir plačiomis modernizavimo galimybėmis. Mūsų komandoje dirba darbuotojai, turintys didelę DELL įrangos pardavimo ir aptarnavimo patirtį bei puikiai išmanantys DELL gaminių subtilybes. Todėl drąsiai galime pasiūlyti Jums kokybiškas ir informatyvias konsultacijas.

Bendradarbiaujame tik su patikimais ir gerai žinomais partneriais, kad užtikrintume lankstų bei operatyvų DELL produkcijos apsipirkimo bei pristatymo procesą. Prekes Jums iki durų atveš siuntų vežimo lyderės Europoje kompanijos DPD kurjeris. Pirkimo išsimokėtinai paslaugą galime suteikti su Ūkio banko lizingu arba Snoro lizingu. Saugią elektroninės bankininkystės prieigą garantuos mokėjimo įstaiga EVP International. Be to, esame įregistruoti Asmens duomenų valdytojų valstybės registre ir turime Asmens duomenų valdytojo statusą (nuo 2010 m. sausio 7 d., valdytojo kodas P4374), todėl dėl savo duomenų saugumo galite būti užtikrinti.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Intix, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP