Lituka ir Ko, Kauno skyrius, UAB - Kaunas

1.0 1 Atsiliepimas
Įmonės pavadinimas
Lituka ir Ko, Kauno skyrius, UAB
Adresas
K. Donelaičio g. 70, LT-44248, Kauno m. sav., Kaunas, Lietuva
Telefono Numeris
8 (37) 321930
Faksas
8 (37) 321936
Tinklalapio adresas
Elektroninio pašto adresas
Įmonės veiklos sritys
Pirkimas, PardavimasNekilnojamojo turto vertinimas
Nekilnojamas turtas
Nekilnojamasis turtas
Nekilnojamojo turto vertinimas
show_more
NT prekyba
Turtas
Turto prekyba
Apie įmonę
Lituka ir Ko, Kauno skyrius, UAB yra įsikūrusi Kaunas, Lietuva. Įmonė dirba šiose Pirkimas, Pardavimas, Nekilnojamojo turto vertinimas srityse. Aplankykite mūsų internetinę svetainę ir sužinokite daugiau apie mus: http://www.lituka.com Jeigu turite klausimų contact us

Atsiliepimai

1 Atsiliepimas
1.0
 
Rašyti atsiliepimą
1.0
Niekam nerekomenduoju
Niekam nerekomenduoju. Žmonės atsainiai dirbantys savo darbą. Atliko turto vertinimą, kuris kelia abejones ir man ir bankui. Paprašius patikslinti ir paaiškinti kodėl įvertinta tokia suma, jie konkrečiai paaiškinti nesugeba ir sako kaip penkerių metų vaikai, tiesiog tokia vertė. Argumentuojant ir paaiškinant kad jie klysta "kontora" nepripažįsta kaltės, nes bijo prieš bankius susigadinti savo vardą ir nesiruošia taisyti blogai atlikto darbo. Susisiekus su kitais vertintojais, suma kardinaliai skiriasi, ji atitinka tiek banko tiek realią rinkos vertę.
Paprašius grąžinti pinigus jie atsisako tai daryti, neva darbą atliko, nesvarbu, kad jis atliktas blogai ir yra nepanadojamas. Neprofesionalai, nerekomenduoju, apeikite ir mažiau galvą skaudės ir piniginė pilnesnė bus.

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Lituka ir Ko, Kauno skyrius, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP