Josuvė, UAB - Klaipėda

1.0 1 Atsiliepimas
Įmonės pavadinimas
Josuvė, UAB
Adresas
Tilžės g. 48, LT-91112, Klaipėdos m. sav., Klaipėda, Lietuva
Telefono Numeris
8 (46) 410499
Faksas
8 (46) 410499
Tinklalapio adresas
Vadovas Virginijus Vadeikis
Įmonės kodas 141983128
PVM Mokėtojo kodas LT419831219
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Josuvė, UAB yra įsikūrusi Klaipėda, Lietuva. Įmonė dirba šiose Vėdinimo, Oro kondicionavimo įranga, Kondicionieriai, Montavimas, Langai, Palangės, Durys, Prekyba, Vėdinimo, Oro kondicionavimo įranga, Kondicionieriai, Montavimas srityse. Aplankykite mūsų internetinę svetainę ir sužinokite daugiau apie mus: http://www.josuve.com Jeigu turite klausimų contact us

Atsiliepimai

1 Atsiliepimas
1.0
 
Rašyti atsiliepimą
1.0
Nesusidėkite su šia įmone
Jei nenorite išmesti pinigų į šiukšlinę ir sutaupyti savo nervus, apeikite šią įmonę dideliu lanku :( Ponas V. Vadeikis kalba gražiai tol kol pasirašai sutartį, tuomet prasideda gumos tempimas dėl terminų vykdymo. Visokios problemos, tai gamyklos nespėja pagaminti, tai oro sąlygos blogos. Terasą pastatė 2019 metų gale. Per visus langus bėgo vanduo, aiškino kad kondensatas renkasi ir vėdinti reikia, bet Jūs man parodykite tokią lauko terasą, kurią pavasarį ir rudenį vėdinate??? Galybę kartų rašyta dėl nekokybiškai pastatytos terasos, kai po metų atvažiavo pataisyti, tai dar blogiau padarė :( gumos visos išlakstė, vanduo toliau lietui lyjant bėga į vidų. Nuolydžiai padaryti neteisingai, hermetizavimo siūlės užteptos klaikiai, darbuotojų kultūra iš vis be komentarų.


Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Josuvė, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP