Vilkaviškio ligoninė, slaugos ir palaikomojo gydymo skyrius, VšĮ - Vilkaviškis

5.0 1 Atsiliepimas
  • Patvirtinta
    Įmonė
  • tag_updated
Įmonės pavadinimas
Vilkaviškio ligoninė, slaugos ir palaikomojo gydymo skyrius, VšĮ
Adresas
Maironio g. 25, LT-70104, Vilkaviškio r. sav., Vilkaviškis, Lietuva
view_map2
Telefono Numeris
8 (342) 60156
Elektroninio pašto adresas
Įmonės veiklos sritys
Vietos žemėlapis
Apie įmonę
VšĮ Vilkaviškio ligoninė yra asmens sveikatos priežiūros įstaiga, teikianti stacionarines ir ambulatorines paslaugas, teikianti terapijos, neurologijos, chirurgijos, akušerijos, ginekologijos, reanimacijos-anesteziologijos, vaikų ligų stacionarines paslaugas. Konsultaciniame skyriuje konsultuoja gydytojai: kardiologai, neurologai, akių ligų gydytojai, odos ligų gydytojas, urologas, radiologai, endokrinologas, alergologas, ausų-nosies-gerklės gydytojai, vaikų pulmonologas, pulmonologas, reabilitologai. Ambulatoriniam ir stacionariniam ištyrimui naudojama šiuolaikinė įranga.

Atsiliepimai

1 Atsiliepimas
5.0
 
Rašyti atsiliepimą
5.0
Padeka
Pačius nuoširdžiausius padėkos žodžius tariu Vilkaviskio slaugos skyriaus visam kolektyvui.Dekoju už profesionalu darba už gydyma,rūpestį, nuoširdų bendravimą ir dėmesį. Linkiu sėkmės ir ištvermės Jūsų prasmingame ir svarbiame darbe. Tegul niekad nepavargsta Jūsų rankos ir širdis, kurianti meilę ir gėrį, lai Jus gyvenimo keliuose lydi Dievo palaima.Birute Blaziene,Kybartai.

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Vilkaviškio ligoninė, slaugos ir palaikomojo gydymo skyrius, VšĮ arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP