Geros grindys,parduotuvė, Medžio apdaila, UAB - Vilnius

1.0 1 Atsiliepimas
Įmonės pavadinimas
Geros grindys,parduotuvė, Medžio apdaila, UAB
Adresas
P. Lukšio g. 32, LT-08221, Vilniaus m. sav., Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
8 (5) 2741130
Faksas
8 (5) 2741131
Tinklalapio adresas
Elektroninio pašto adresas
Įmonės veiklos sritys
Mediena, Medienos apdorojimasStatybinės medžiagosApdailos medžiagos
Apdailos medžiagos
Mediena
show_more
Medienos apdorojimas
Statybinės medžiagos
Apie įmonę
Geros grindys,parduotuvė, Medžio apdaila, UAB yra įsikūrusi Vilnius, Lietuva. Įmonė dirba šiose Mediena, Medienos apdorojimas, Statybinės medžiagos, Apdailos medžiagos srityse. Aplankykite mūsų internetinę svetainę ir sužinokite daugiau apie mus: http://www.gerosgrindys.lt Jeigu turite klausimų contact us

Atsiliepimai

1 Atsiliepimas
1.0
 
Rašyti atsiliepimą
1.0
Nerekomenduojame
Šiuo metu turime žalą beveik 17 000 EUR dėl šios įmonės nekokybiškai sumontuotų vinilinių grindų.

Grindis ir meistro paslaugas pirkome iš vienų rankų, tam, kad ateityje išvengti ginčų.

Dėl šios įmonės kaltės, šiuo metu mūsų grindys yra visiškai nenaudotinos, vietomis net atšokusios nuo pagrindo, o nepriklausomų vertintojų patikrinimo metu nustatytas nelygumas 120 cm skalėj buvo net iki 6,95 mm.

Sunkiai suvokiama tokia darbo kokybė. Lyg to būtų negana, gražiuoju kreipėmės į įmonę su prašymų kompensuoti žalą ar kaip nors pašalinti trūkumus. Iš pradžių mums buvo pasiūlyta 500 EUR kompensacija, o vėliau pateikus ekspertų išvadas, įmonė atsakė, kad šis meistras (Andrius Vilkas), kurį mums rekomendavo, jau nebedirba pas juos ir todėl jie negali vertinti ekspertų išvados.

Atsakymai į mūsų el. laiškus užtrukdavo mėnesiais, pats direktorius (Andrius Jasiulionis) su mumis net nesusiekė, bendrauti teko per vadybininkę (Jolitą Riliskienę).

Šiuo metu ši įmonė bando suversti visą kaltę meistrui ir "išlipti sausi", nepripažįsta, jog jų meistras mums sugadino viso namo vinilinę dangą (140 kv. m).

Tiesa, iš pradžių patys įmonės darbuotojai apžiūros metu pripažino, kad šis meistras vis tik nėra pats geriausias ir montavimo metu naudojo blogus klijus, neteisingai ir nepakankamai sudėjo išlyginamojo sluoksnio ir kt. Tačiau gavus ekspertų išvadas, atsakė, jog vis tik jie negali vertinti žalos, nes ne jie dėjo tas grindis :))

Laukia ilgas teisminis procesas, tačiau būtinai norime pasidalinti viešai šia situacija ir visus įspėti, jog ši įmonė elgiasi labai nesąžiningai, niekaip nebando padėti išpsręsti situacijos ir nesistengia suprasti jos rimtumo, kai žala, kurią mums padarė siekia beveik 17 000 EUR.

Tikrai nuoširdžiai niekam nerekomenduojame šios įmonės, jeigu būtume žinoję, niekada nebūtume užsakę jų grindų ir paslaugų, iš tiesų nepriklausomi vertintojai sakė, kad Lietuvoje dar nėra matę tokių nekokybiškų grindų, kaip šios, niekaip negalėjo suprasti, kaip buvo įmonoma taip atlikti darbus visiškai naujame name, o tai, kad dabar visą kaltę bando suversti tik meistrui ir savo atsakomybės nebemato, mažų mažiausiai slykštus, nesąžiningas jų elgesys.

Tikimės, kad mums pavyks išsikovoti tiesą, bet iki šiol negalime patikėti, kaip galėjome taip papulti, tik blogiausi atsiliepimai apie šią įmonę, jos darbuotojus, direktorių ir darbų kokybę, įvertinant tai, kad suma, kurią jiems sumokėjome buvo kur kas didesnė nei rinkos kaina, mes nebandėme niekaip taupyti grindų kaina, norėjome tiesiog kokybiškų grindų.

Pridedame grindų nuotrauką, tai 2022 metų statybos naujas nuosavas namas Vilniaus mieste.


Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Geros grindys,parduotuvė, Medžio apdaila, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP