Lemtis, Šiaulių krašto žmonių, sergančių cukriniu diabetu, klubas, Asociacija - Šiauliai

  • Patvirtinta
    Įmonė
  • tag_updated
Įmonės pavadinimas
Lemtis, Šiaulių krašto žmonių, sergančių cukriniu diabetu, klubas, Asociacija
Adresas
Aušros al. 64, LT-76235, Šiaulių m. sav., Šiauliai, Lietuva
Telefono Numeris
+370676 39643
Mobilus telefonas (-ai)
+370614 41306
Darbo laikas
  • Pirmadienis: 11,00–16,00
  • Antradienis: 11,00–15,00
  • Trečiadienis: 10,00–14,30
  • Ketvirtadienis: 11,00–17,00
  • Penktadienis: 11,00–15,00
  • Šeštadienis: Closed
  • Sekmadienis: Closed
Vadovas Dalia Juškienė
Įmonės įkūrimo metai 1991
Darbuotojų skaičius 6-10
Įmonės kodas 193140481
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Pagrindinė klubo veiklos sritis - sergančiųjų ir jų šeimos narių individualus ir grupinis švietimas, konsultavimas. Klubo medikai ar savanoriai, turintys didesnę ligos valdymo patirtį, individualiai konsultuoja ir pamoko kaip matuoti glikemiją kraujyje, o pagal jos rezultatus apskaičiuoti reikalingo maisto dalių ir insulino kiekius, koks jų piko ir atoslūgio poveikis dienos bėgyje, kokia mityba yra pilnavertė ir sveika ir pan. Panašiomis praktinėmis ir psichologinėmis ligos valdymo, savirelaksacijos ir CD gydymo naujovių temomis taipogi vyksta lektorių paskaitos. Dauguma klubo narių kasmet gauna asmeninio mokymo paslaugas apie savimasažą, kojų priežiūrą ir higieną, gresiančias diabetinės pėdos komplikacijas, naudojasi klubo turimais kūno treniruokliais ir  
show_more masažuokliais, literatūra. Organizuojame ir fizinio lavinimo bei sveikatinimosi veiklas Plaukimo centre „Delfinas“. Jomis besinaudojantys žmonės džiaugiasi ne tik plaukimo galimybėmis mažinti kūno raumenų sąstingį, jų lankstumą, bet ir saunos karščio poveikio dėka pagerina inkstų veiklą, mažina gresiantį diabetinės nefropatijos pavojų. Kita puoselėjama – turiningo laisvalaikio leidimo veikla: mūsų nariai noriai vyksta į ekskursijas, kitų klubų sąskrydžius, konferencijas ir pan. Klubas atstovauja sergančiųjų interesams sąveikoje su valdžios ir sveikatos priežiūros įstaigomis, siekia sudaryti kuo geresnes sąlygas diabeto priežiūrai, CD plitimo problemos sprendimams.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Lemtis, Šiaulių krašto žmonių, sergančių cukriniu diabetu, klubas, Asociacija arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP