Atsiliepimai apie Jacob Colinn | Rankų darbo apyrankės - Kaunas

Pateikiame patikimus vartotojų atsiųstus atsiliepimus.
1 Atsiliepimas
1.0
 
Rašyti atsiliepimą
1.0
NEPATIKIMA
Mano patirtis su Jacob Colin įmone buvo tikrai nepatenkinama ir nepriimtina. Norėčiau pasidalinti savo istorija, kad kiti žmonės žinotų, kokią problemą gali patirti bendradarbiaudami su šia įmone.

Prieš mėnesį, aš nusprendžiau užsisakyti prekę iš Jacob Colin įmonės, ir tai sidabrinis pakabukas. Jų internetinė svetainė atrodė tvarkinga ir profesionali, o produktai atrodė patraukliai. Tačiau nuo tada prasidėjo nuotykiai.

Pirmiausia, užsakymą padariau per jų svetainę ir apmokėjau visą sumą. Laikas pradėjo bėgti, tačiau prekė taip ir nebuvo pristatyta. Po pirmųjų kelių savaičių aš susisiekiau su jų klientų aptarnavimu, prašydamas paaiškinimų apie pristatymo delsėjimą. Mano prašymai buvo ignoruojami, ir aš netgi negavau jokio atsakymo į mano el. laiškus ar telefono skambučius.

Kiekvieną kartą, kai bandžiau susisiekti su Jacob Colin įmone, jų klientų aptarnavimo atstovai atrodė abejingi ir netgi nemandagūs. Jie nepateikė jokių aiškių paaiškinimų dėl užsakymo delsimo ir nebuvo pasirengę suteikti jokios pagalbos.

Visa tai vyko be jokio progreso. Praėjo apie 30 dienų nuo mano užsakymo momento, ir aš vis dar neturėjau nei prekės, nei patikimos informacijos apie tai, kada galėčiau ją gauti.

Savo patirtį su Jacob Colin įmone galiu apibendrinti kaip visišką nesėkmę. Jų nekompetentingas klientų aptarnavimas ir atsakomybės trūkumas man sukuria nuostabą, kaip ši įmonė iš viso gali išgyventi. Aš tikrai nepatariu bendradarbiauti su šia įmone ir rekomenduoju rinktis patikimesnes prekybos vietas.

BACK TO TOP