UAB „Kesko Senukai Digital“ - Vilnius

  • Patvirtinta
    Įmonė
  • +8Metai
    Su mumis
Įmonės pavadinimas
UAB „Kesko Senukai Digital“
Adresas
P. Vileišio g. 17A, LT-10306, Vilnius, Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
8 700 111 19
Tinklalapio adresas
Įmonės kodas 304144008
PVM Mokėtojo kodas LT 1000 0985 4618
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
UAB „Senukų prekybos centras”, priklausanti „Senukų” įmonių asociacijai, – Lietuvoje ir Baltijos šalyse pirmaujanti kompanija, užsiimanti mažmenine, didmenine ir internetine prekyba statybinėmis medžiagomis, remonto, buities, namų apyvokos, sodo, daržo prekėmis ir technika.

Didelė kokybiškų prekių pasiūla konkurencingomis kainomis vienoje vietoje – vienas didžiausių „Senukų“ prekybos centrų privalumų. 

Šiandien visoje Lietuvoje veikia 83 „Senukų“ prekybos centrai, kuriems prekes tiekia per 1700 užsienio tiekėjų ir beveik 800 Lietuvos tiekėjų. Beveik 500 užsienio įmonių „Senukams“ yra suteikusios išskirtines teises platinti jų prekes Lietuvoje arba Baltijos šalyse.

Prekių asortimentas šiuo metu yra perkopęs 155  
show_more 000. 

„Senukų“ prekybos centrai skiriasi dydžiu ir prekių gausa, nes yra suplanuoti atsižvelgiant į atskirų regionų rinką. Bendras tinklo parduotuvių plotas – beveik 250 000 kv. m. Didžiuosiuose Lietuvos miestuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose veikia šeši didieji prekybos centrai, kurių didžiausias privalumas – gausus prekių pasirinkimas vienoje vietoje, patogus jų įsigijimas ir greitas klientų aptarnavimas. 

Atsidėkodami savo lojaliems pirkėjams, „Senukai“ įdiegė mažmeninės prekybos lojalumo programas VERTA RINKTIS ir MYLIMIAUSIA bei didmeninės prekybos programą URMO KLIENTAS. Lojalumo programų dalyviams yra taikomos specialios nuolaidos, nuolat organizuojamos įvairios akcijos. 

Pirkėjų patogumui bent du kartus per mėnesį „Senukai“ specialiuosiuose reklaminiuose leidiniuose informuoja pirkėjus apie parduotuvėse vykstančias akcijas, prekių naujienas bei teikiamas paslaugas.

Be konsultacijų, pirkėjams parduotuvėse teikiama daugybė kitų paslaugų: interjero projektavimo, prekybos pagal specialiuosius užsakymus, užuolaidų modeliavimo ir siuvimo, kiliminės dangos apsiuvimo, medienos drožlių plokščių ir stiklo pjovimo, įrankių nuomos, raktų gamybos, krovinių transportavimo, fotografijos ir kt. 

Didmenininkams įmonė siūlo per 42 000 pavadinimų statybos, remonto ir buities prekių, kurias aktyviai eksportuoja į Europos ir NVS šalis. Nuolat bendradarbiaujama su 25 000 nuolatinių urmo pirkėjų.

Įkurti septyni urmo padalinio skyriai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Alytuje ir Utenoje.

Efektyvią prekybą užtikrina moderni „Senukų“ logistikos sistema – 2008 m. šalia automagistralės Vilnius – Klaipėda (106 km), pagrindinių Lietuvos kelių susikirtimo vietoje, atidarytas UAB „Senukų prekybos centras“ centrinis terminalas.

Tai didžiausias logistikos terminalas Baltijos šalyse, kuriame įrengta šiuolaikiška sandėliavimo įranga, naudojama moderni technika. Prekės sandėliuojamos ir atrenkamos pagal įdiegtą efektyvią sandėlių valdymo sistemą. 

Terminalo plotas – daugiau nei 73 000 kv. m. Šiame logistikos centre įrengtos 23 prekių priėmimo ir 18 jų išdavimo rampų. 

Vidutiniškai per vieną darbo dieną į centrinį logistikos terminalą atvyksta ir iš jo išvyksta apie 100 krovininių automobilių.

Visų bendrovės valdomų logistikos sandėlių plotas – 91 000 kv. m, sandėliavimo tūris – 110 000 kub. m. 

Greičiau ir efektyviau aptarnauti klientus padeda ir nuosavas įmonės transporto ūkis, geležinkelio atšaka, muitinės postas. 

2009 m. „Senukai“ įkūrė statybos, remonto ir buities prekių interneto parduotuvę www.e-senukai.lt. 

Pirkiniai iš daugiau nei 50 000 prekių asortimento pristatomi per trumpiausią laiką – 1-2 darbo dienas visoje Lietuvoje klientui patogiu laiku tiesiai į namus ar biurą.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo UAB „Kesko Senukai Digital“ arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP