VšĮ „Svarbus žingsnis“ - Vilnius

  • Patvirtinta
    Įmonė
  • +10Metai
    Su mumis
Įmonės pavadinimas
VšĮ „Svarbus žingsnis“
Adresas
Verkių g. 39-102 Vilnius , Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
868616749
Darbuotojų skaičius 1-5
Įmonės kodas 302479730
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Nevyriausybinė organizacija remiantis naujausią literatūrą ir ypatingą dėmesį skirianti praktikai, teikia pirmosios pagalbos, higienos įgūdžių ir alkoholio žalos paslaugas.

Viešoji įstaiga „Svarbus žingsnis“- tai nevyriausybinė organizacija įkurta siekiant stiprinti visuomenės supratimą apie alkoholio ir kitų narkotinių medžiagų žalą, skatinti sveiką gyvenseną, mokyti pirmosios medicinos pagalbos ir higienos įgūdžių. Įmonėje dirba jauni lektoriai turintys aukštąjį universitetinį medicinos arba visuomenės sveikatos išsilavinimą, bei daug praktinių žinių. Mes nestovime vietoje, nuolat atnaujiname savo žinias, dalyvaujame konferencijose, savo kursų bei paskaitų turinį papildome remdamiesi naujausiomis Lietuvos, Europos ir pasaulio  
show_more gaivintojų bei pirmosios pagalbos organizacijų rekomendacijomis, kad savo klientams galėtume perduoti tik pačią naujausią informaciją. Kadangi žinome, kad naujoves įsiminti vien tik klausantis yra labai sunku, todėl mes savo paskaitose naudojame vaizdinę medžiagą, vyksta daug praktinių užsiėmimų. Tad jei norite gauti tik pačias naujausias žinias apie pirmąją pagalbą, išmokti ne tik teoriškai, bet ir praktiškai suteikti pirmąją pagalbą, išklausyti higienos kursus bei mokymus apie alkoholio ir narkotikų žalą, susisiekite su mumis ir mes Jums padėsime.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo VšĮ „Svarbus žingsnis“ arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP