UAB Inform Group - Vilnius

  • Patvirtinta
    Įmonė
  • +12Metai
    Su mumis
Įmonės pavadinimas
UAB Inform Group
Adresas
Žygio g. 92, LT-08242, Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
(8 5) 2475 333
Mobilus telefonas (-ai)
+370 620 84494
Faksas
(8 5) 212 53 62
Įmonės įkūrimo metai 2005
Darbuotojų skaičius 6-10
Įmonės kodas 300093071
PVM Mokėtojo kodas LT100005947710
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
UAB „Inform Group“ veiklos sritis – didmeninė prekyba nereceptiniais vaistais, medicininės paskirties prekėmis, medicinos įranga, vaikams ir mamoms skirtomis prekėmis. UAB „Inform Group“ yra Lansinoh, earth friendly baby, mOmma prekės ženklų atstovas Baltijos šalyse.

UAB „Inform Group“ siūlo platų asortimentą maitinančioms mamoms – „Lansinoh“ produkciją. Mums svarbi pačių mažiausiųjų ir jų mamų gerovė.

Dar vienas prekių ženklas, kuriam atstovauja UAB „Inform Group“, yra ekologiška kūdikių kosmetika „Earth Friendly Baby“. Ši kosmetika pasižymi geriausiomis ir mažyliui tinkamiausiomis savybėmis. Joje yra 70 proc. sertifikuotų ekologiškų medžiagų.

Trečiasis prekių ženklas „mOmma“ – tai prekės kūdikiams ir  
show_more mažamečiams vaikams. Dėl savo unikalaus dizaino valgymui skirtos priemonės (lėkštutės, buteliukai, šakutės, šaukšteliai) yra tarsi žaislai, lydintys mažylį net valgio metu.

Visų minėtų prekių galima įsigyti UAB „Inform Group“ buveinėje Vilniuje, Žygio g. 92. Įmonė vykdo didemeninę prekybą ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Baltijos šalyse – Latvijoje, Estijoje. Profesionalus požiūris į prekių kokybę lemia patikimus verslo santykius su mažmeninės prekybos partneriais.

AGNĖS MAMA - didmeninės prekybos įmonės UAB „Inform Group“ internetinė parduotuvė, kurioje tiesiai iš didmenininko galite įsigyti prekių sau ir savo mažyliams itin patogiu būdu.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo UAB Inform Group arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP