Sun lani, soliariumų studija, Fotoolimpas, UAB - Panevėžys

1.0 1 Atsiliepimas
Įmonės pavadinimas
Sun lani, soliariumų studija, Fotoolimpas, UAB
Adresas
Parko g. 14, LT-35189, Panevėžio m. sav., Panevėžys, Lietuva
Telefono Numeris
8 (618) 79467
Tinklalapio adresas
Įmonės veiklos sritys
Kosmetika, ParfumerijaKosmetika, Parfumerija, Mažmeninė prekybaGrožio salonai, Kirpyklos, SoliariumaiSoliariumai
Kosmetika
show_more
Mažmeninė prekyba kosmetika
Mažmeninė prekyba parfumerija
Parfumerija
Soliariumas.
Apie įmonę
Sun lani, soliariumų studija, Fotoolimpas, UAB yra įsikūrusi Panevėžys, Lietuva. Įmonė dirba šiose Kosmetika, Parfumerija, Kosmetika, Parfumerija, Mažmeninė prekyba, Grožio salonai, Kirpyklos, Soliariumai, Soliariumai srityse. Aplankykite mūsų internetinę svetainę ir sužinokite daugiau apie mus: http://www.sunlani.lt

Atsiliepimai

1 Atsiliepimas
1.0
 
Rašyti atsiliepimą
1.0
Soliariumas gal visai ir nieko, lempos prižiūrimos, kainos užkeltos, ypač kosmetikos. Tačiau dirbti šioje vietoje yra pragaras. Patariu neiti ten dirbti. Kolektyvas draugiškas, bet vadovė 25 metų malalėtka ir nieko neišmano. Jei žmogus jai nepatinka ji apšnekinės ir kurstys pykčius. Kaip įmanoma dirbti, kai toks žmogus pastoviai skatina pykčius, negerbia nieko apart savęs, apkalba kiekvieną merginą nuvažiavus į vis kitą studiją. Siaubas. Ir moka centus. Mažina algą arba priedus kaip tik gali, gaili kiekvieno cento. Jau griau eit dirbt i kitą vietą, bet tik ne ten.

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Sun lani, soliariumų studija, Fotoolimpas, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP