Aldaresta, UAB - Alytus

1.0 1 Atsiliepimas
Įmonės pavadinimas
Aldaresta, UAB
Adresas
Naujoji g.110, LT-62393, Alytaus m. sav., Alytus, Lietuva
Telefono Numeris
8 (315) 40171
Faksas
8 (315) 40188
Tinklalapio adresas
Vadovas Virginijus Baranauskas
Įmonės kodas 300031803
PVM Mokėtojo kodas LT100001078812
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Aldaresta, UAB yra įsikūrusi Alytus, Lietuva. Įmonė dirba šiose Baldai, Baldų gamyba ir projektavimas, Laiptai, Turėklai, Žaliuzės, Markizės, Roletai, Aplinkos tvarkymas, apželdinimas, priežiūra, Laiptai, Turėklai, Langai, Palangės, Durys, Gamyba, Prekyba, Statybos darbai, paslaugos, Aplinkos tvarkymas, Apželdinimas, Priežiūra, Statybos darbai, paslaugos, Šiltinimas, Renovacija, Aplinkos tvarkymas, Apželdinimas, Priežiūra srityse. Aplankykite mūsų internetinę svetainę ir sužinokite daugiau apie mus: http://www.aldaresta.lt Jeigu turite klausimų contact us

Atsiliepimai

1 Atsiliepimas
1.0
 
Rašyti atsiliepimą
1.0
Broką daro UAB"Aldaresta" Naujoji110 Alytus.Mums už 3000lt dėjo į balkoną plastikinius langus.Rezultatas:per lietų vanduo pilasi į balkono vidų.Dėl blogo apskardinimo atlikto UAB "Aldaresta" vanduo teka išorėje per namo sieną iki pat pirmo aukšto.Į visus prašymus ištaisyti broką arba nereaguoja arba pažada paskambinti ir nepaskambina arba meluoja neva serga.Langų taip ir nesureguliavo (atejo be įrankių).Broko taip ir neištaisė.

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Aldaresta, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP