Karališkoji rezidencija, UAB - Birštonas

Įmonės pavadinimas
Karališkoji rezidencija, UAB
Adresas
Pakalnės g. 3, LT- 59206, Birštono sav., Birštonas, Lietuva
Telefono Numeris
8 (319) 62030
Mobilus telefonas (-ai)
+370 695 28532
+370 698 44992
Faksas
8 (39) 62031
Įmonės kodas 301227559
PVM Mokėtojo kodas LT100000983215
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Kurortinis SPA viešbutis „Karališkoji rezidencija“ yra įsikūręs vieno didžiausių Lietuvoje – Nemuno kilpų regioninio parko širdyje, šimtamečio pušyno apsuptyje, ant aukšto Nemuno kranto, tolėliau nuo Birštono miesto švelnaus šurmulio.
Unikali bioenergetinė vieta, gydantis oras, mineralinis vanduo, subalansuotas ir skanus maistas bei aukštos kvalifikacijos spa ir sveikatinimo paslaugos garantuoja nuostabų poilsį, greitą jėgų ir sveikatos atgavimą, kūno ir sielos pusiausvyrą, pilnatvės pojūtį.
Didžiausias dėmesys atkuriant gerą savijautą bei sveikatą čia yra skiriamas natūraliam - gamtiniam poveikiui:
Balneoterapija (įvairios vandens procedūros), talasoterapija (jūros dumbliai ir purvas), gydomasis purvas ir mineralinis vanduo, fitoterapija  
show_more (žolelių vonios ir inhaliacijos), kineziterapija (vandenyje ir salėje), fizioterapija, įvairūs masažai bei spa procedūros, harmoninga viešbučio ir vietovės aplinka.
Aukštos kvalifikacijos SPA technologo sukurti ypatingi procedūrų deriniai, veikia žmogaus organizmą kompleksiškai: gražina veidą ir kūną, koreguoja kūno linijas, pailsina protą, suteikia visaapimantį malonumo pojūtį. Toks sisteminis poveikis organizmui duoda geriausius ir greičiausius rezultatus: sustiprėja fizinis bei emocinis imunitetas, pagerėja sveikata ir bendra savijauta, grįžta darbingumas ir puiki nuotaika.
Ypatingą dėmesį mes kreipiame sveikai ir subalansuotai mitybai. Karališkosios rezidencijos restorane siūlomas platus europietiškos virtuvės patiekalų pasirinkimas iš pagrindinio meniu, iš „Lengvojo“ meniu, taip pat iš „Dienos“ pietų ir vakarienės meniu. Specialusis - dietinis meniu sudaromas svečiams su ypatingais mitybos poreikiais (diabetas, žarnyno ligos ir t.t.). Mūsų virtuvės šefo pasididžiavimas tai patiekalai iš Retro – kulinarinio paveldo.
Mums gera, kai mūsų klientai jaučiasi sveiki, patrauklūs ir saugūs.
Norinčių suderinti darbą su poilsiu karališkoje aplinkoje, laukia 100 vietų konferencijų salė, 90 vietų koncertų ir kino salė bei 30 vietų posėdžių salė, geras maitinimas, jaukūs viešbučio kambariai, sveikatinimo paslaugos ir laisvalaikio pramogos.
Karališkoji rezidencija tai puiki vieta poilsiui, sveikatai, pasilepinimui.
Jaunimas čia ras romantiką ir smagias pramogas,
Brandesni – romantiką, pramogas, arba ramybę,
Šeimos – saugumą ir poilsį,
Senjorai – saugų poilsį ir sveikatą,
Verslo žmonės – gerą aplinką suderintą su poilsiu ir pramoga,
Giminės – vietą susiburti, pabūti prie stalo, pailsėti.


Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Karališkoji rezidencija, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP