Auksara, V. Burkšos įmonė, IĮ - Utena

1.0 1 Atsiliepimas
Įmonės pavadinimas
Auksara, V. Burkšos įmonė, IĮ
Adresas
Aušros g. 21/44, LT-28142, Utenos r. sav., Utena, Lietuva
Telefono Numeris
8 (389) 59931
Faksas
8 (389) 59931
Tinklalapio adresas
Vadovas V. Burkša
Įmonės kodas 183847298
Elektroninio pašto adresas
Įmonės veiklos sritys
Juvelyriniai dirbiniai, PapuošalaiLombardai, Komisas
Juvelyriniai dirbiniai
Komisas
Komiso parduotuvė
show_more
Lombardai
Papuošalai
Prekyba.
Apie įmonę
Auksara, V. Burkšos įmonė, IĮ yra įsikūrusi Utena, Lietuva. Įmonė dirba šiose Juvelyriniai dirbiniai, Papuošalai, Lombardai, Komisas srityse. Aplankykite mūsų internetinę svetainę ir sužinokite daugiau apie mus: http://www.auksara.w3.lt Jeigu turite klausimų contact us

Atsiliepimai

1 Atsiliepimas
1.0
 
Rašyti atsiliepimą
1.0
Tikrai neprasidekite su sia juvelyrine parduotuve! Teko nusipirkt 2 dirbinius anksciau, kuriais nesiskundziau, bet kai paskutini karta nusipirkau auksinius auskarus ir grandinele, po 1,5 menesio grandinele perpus sutruko ir is auskarelio iskrito akute. Geros kokybes gaminius neimanoma ir norint taip lengvai pazeisti, o cia viskas subirejo savaime. Visa tai paaiskinau savininkui, kuris linkciodamas galva pasake kad jis nieko padaryti negali, nebent pataisys. As nenorejau nekokybisku daiktu ir norejau viska grazinti atgal, bet to man pasiulyt negalejo. Pardavinedamas nekokybiskas prekes savininkas ne tai kad atsiprasytu, bet dar mane apkaltino kad cia yra fizinis pazeidimas ir cia mano kalte. Didelis profesionalumo trukumas, nekokybiskos prekes, venkit sios parduotuves!

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Auksara, V. Burkšos įmonė, IĮ arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP