Kanapių aliejus

About the product
Užsisakę ar nusipirkę „Hempus“ kanapių aliejų galite būti tikri, jog jūsų virtuvėje atsidurs šviežiai išspaustas ir gyvas produktas. Jam suteiktas Kulinarinio paveldo fondo sertifikatas, patvirtinantis, jog gamybos technologija atitinka senąsias Lietuvos tradicijas. Kanapių aliejus išgaunamas šalto spaudimo būdu, nenaudojant filtrų, leidžiant nusistovėti – taip išsaugomos maistingos pluoštinių kanapių sėklų medžiagos.

Sodriai tamsios žalios kanapių aliejus pilstomas į specialią aukštos kokybės tarą, atsparią saulės spinduliams. Tai leidžia išsaugoti gaminio šviežumą ir maistingąsias savybes: kanapių aliejus turi 4 kartus daugiau Omega-6 ir Omega-3 rūgščių nei žuvų taukai. Jų tarpusavio santykis 3:1 yra pats tinkamiausias žmogaus organizmui įsisavinti. Ne veltui šis produktas 2014 m. pelnė „Agrobalt“ aukso medalį.

„Hempus“ kanapių aliejus savo gerąsias savybes išlaiko tik mažesnėje nei 70 °C temperatūroje, todėl nėra tinkamas kepti. Juo verta apšlakstyti įvairius kepinius, sriubas, salotas, net pagardinti vaisių sultis. Šio aliejaus skonis primena riešutus arba aksominį pyragą. Rekomenduojame jo suvartoti po 2–3 arbatinius šaukštelius per dieną.
Kaina
11.50
Contact with supplier
BACK TO TOP