Kedro namai, UAB Geras namas - Kaunas

  • Patvirtinta
    Įmonė
  • +5Metai
    Su mumis
Įmonės pavadinimas
Kedro namai, UAB Geras namas
Adresas
Pakalnės g. 5, Raudondvaris, Kauno raj., LT-54137, Lietuva, Kaunas
view_map2
Telefono Numeris
+370 605 23433
Tinklalapio adresas
Darbo laikas
  • Pirmadienis: 8:30-17:00
  • Antradienis: 8:30-17:00
  • Trečiadienis: 8:30-17:00
  • Ketvirtadienis: 8:30-17:00
  • Penktadienis: 8:30-17:00
  • Šeštadienis: Closed
  • Sekmadienis: Closed
Vadovas Neringa Jūraitė
Įmonės įkūrimo metai 2014
Darbuotojų skaičius 11-15
Įmonės kodas 303217179
PVM Mokėtojo kodas LT100008588012
Elektroninio pašto adresas
Vietos žemėlapis
Apie įmonę
STANDARTINIAI IR IŠSKIRTINIAI STATYBOS PROJEKTAI

UAB „Geras namas“ realizuoja standartinius ir išskirtinius individualių namų ir mažaaukščių visuomeninės paskirties pastatų projektus. Sėkminga ilgametė komandos patirtis ir naudojamos modernios technologijos leidžia imtis net pačių unikaliausių sprendimų: neįprastos formos, išskirtiniai išplanavimai – įmonės stiprybė.

Statome bet kokio architektūrinio stiliaus pastatus, įgyvendiname sudėtingas architektūros bei dizaino vizijas, patys atliekame viską nuo projektavimo pradžios iki statybų pabaigos, bendradarbiaujame su skirtingais architektais.

SUBALANSUOTO MIKROKLIMATO NAMAI

Įmonė remiasi sveikos gyvensenos principais, todėl renkasi ekologiškas bei aplinkai draugiškas statybines ir  
show_more apdailos medžiagas. Mūsų tikslas – kurti sveikesnę aplinką Jums ir Jūsų šeimos nariams, paskatinti Jus rūpintis sveikata bei gera savijauta.

Visos statybų procese naudojamos statybinės medžiagos atitinka griežčiausius EU ir ekologijos standartus. Įmonės sukurtos sveiko namo konstrukcijos ir sistemos apsaugo būstą nuo triukšmo ir vibracijos, natūraliai subalansuoja drėgmę ir palaiko gerą patalpų oro kokybę, eliminuoja grybelių bakterijas, lakiuosius organinius junginius, dulkes ir kitus alergenus.

RAUDONOJO KANADOS KEDRO MEDIENA

UAB „Geras namas“ apdailai naudoja Raudonojo Kanados kedro medieną – viso pasaulio architektų ir interjero dizainerių liaupsinamą medieną. Ji pasižymi itin geromis savybėmis: stabilumu, atsparumu, natūralių aliejų gausa, saugančių nuo puvimo, drėgmės bei vabzdžių veisimosi. Kedro mediena dėl ilgos, tiesios ir grūdėtos struktūros nesikraipo, nesiriečia, nenusėda, nesusitraukia.

Įspūdį daro ir kedro medienos skleidžiamas aromatas bei estetinės savybės: raudonojo Kanados kedro medienos atspalvių gama itin plati. Interjerą ir eksterjerą papuošti gali rusvi, gelsvi ir rausvi atspalviai bei unikali tekstūra.

STATYBOS VALDYMAS

Pagal poreikį, atliekame pilną arba dalinį projekto įgyvendinimą. UAB „Geras namas“ teikia tiek statybos generalinio rangovo, tiek projekto valdytojo paslaugas. Užtikriname sklandų statybos procesų valdymą nuo pradžios iki pabaigos per tiksliai apibrėžtą laiką ir suplanuotą biudžetą. Kaip statybų generaliniai rangovai esame visiškai atsakingi už projekto įgyvendinimą ir jo atliktų darbų kokybę, riziką, personalo kvalifikaciją.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Kedro namai, UAB Geras namas arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP