Gražvalda, filialas - Klaipėda

Įmonės pavadinimas
Gražvalda, filialas
Adresas
Smilties Pylimo g. 6-9, LT-92255, Klaipėdos m. sav., Klaipėda, Lietuva
Telefono Numeris
8 (46) 313213
Tinklalapio adresas
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Elektroninė parduotuvė. Viskas jūsų grožiui ir grožio profesionalams. Pagrindinis tikslas - suteikti pilną ir visapusišką servisą grožio salonų darbuotojams, padėti jiems augti teikiant kokybiškas paslaugas bei realizuojant savo kūrybinius sumanymus. Tuo tikslu nuolat plečiame siūlomų prekių bei paslaugų paletę ir šiuo metu Lietuvos kirpėjams, kosmetologams, manikiūrininkams ir pedikiūrininkams jau galime pasiūlyti įvairių prekių daugiau nei iš 25 gamintojų ir tiekėjų. Mūsų asortimente šalia profesionalios plaukų priežiūros kosmetikos Kadus rasite kruopščiai atrinktus ir laiko patikrintus profesionalius įrankius nuo japoniškų MATSUZAKI ar HASAMI kirpimo žirklių iki BECKER žnyplučių ir pincetų, nuo klasikinių džiovinimo ir keraminių  
show_more šepečių iki įvairių modelių šukų, nuo klasikinių suktukų iki modernių rinkinių, EuroSoCap 72 atspalvių natūralių priauginamų plaukų sruogas bei kristalų papuošimus. HAIR TALK - greito ir novatoriškiausio plaukų priauginimo sistemą. Pprofesionalius PARLUX ir VALERA fenus ir tiesintuvus, ERMILA kirpimo mašinėles, vienkartines prekes, įrangą kosmetologiniams kabinetams NILO ir COSMODERM ir kirpykloms AGV ir MALETTI. Magnetic produktų liniją, skirtą profesionaliai nagų ir rankų priežiūrai, bei profesionalią veido ir kūno kosmetiką BINELLA (Šveicarija). Firmoje dirba specialistas, kuris teikia profesionalią kirpėjų žirklių bei manikiūro įrankių priežiūrą t.y. remontą ir specialų galandinimą rankiniu HAMAGURI būdu, esant profesionalių elektros prekių gedimams taip pat galite kreitis į mus.Kirpėjų supažindinimui su firmos naujovėmis bei jų profesiniam lygiui kelti įkurtas Kadus mokymo centras, kur organizuojami tiek parodomieji tiek darbiniai seminarai. Seminarus veda tarptautinės Mijun agentūros, dirbančios su Kadus kirpėjais visame pasaulyje, meistrai, svečiai iš Londono, Maskvos, Vokietijos demonstruoja naujausias mados tendencijas.Taip pat šios prekės tapo pasiekiamos ir žmoniems vertinantiems kokybę - tereikia prekes užsisakyti internetinėje įmonės parduotuvėje.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Gražvalda, filialas arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP