UAB "Fortima" - Aitvaras - Kaunas

  • Patvirtinta
    Įmonė
  • +12Metai
    Su mumis
Įmonės pavadinimas
UAB "Fortima" - Aitvaras
Adresas
Gravrogkų g. 8, Kaunas, Lietuva, Kaunas
Telefono Numeris
8 618 82200
Mobilus telefonas (-ai)
8 618 82200
Tinklalapio adresas
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Užeigoje "Aitvaras" nestinga įvairiausių pramogų - ateik ir linksminkis!

BANKETAI FURŠETAI
PIRTIS BASEINAS
GYVOS MUZIKOS VAKARAI
VIRTUVĖ
SAUGOMI AUTOMOBILIAI
AITVARAS JŪSŲ ŠVENTĖJE
NAKTINIAI PIETŪS

Lietuviškas virtuvės tradicijas puoselėjančią užeigą "Aitvaras" daugelis žino kaip vietą, kurioje po vienu stogu gali rasti viską - barą, banketines sales, lauko terasą, pirtį, baseiną, ištobulintą meniu bei malonų aptarnavimą. Prieš penkerius metus duris atvėrusi užeiga yra trijų aukštų.

Pirmame aukšte yra pagrindinė salė, besiribojanti su lauko terasa. Norintieji pasikaitinti pirtyje ir atsigaivinti baseine, tą gali padaryti bet kurią savaitės dieną. Šio sezono naujiena- ir žiemą šiltas lauko baseinas! Nuo pašalinių akių  
show_more poilsiaujančius paslėps atskiras įėjimas į pirtį bei uždaras kiemelis.

Šalia baseino yra 40 vietė banketinė salė. Švenčiantieji joje taip pat bus atskirai nuo kitų užeigos lankytojų.. Banketai užeigoje rengiami itin profesionaliai. Aukštas aptarnavimo lygis, šviežias maistas ir priimtinos kainos - užeigos vadovų kredo. Tiek meniu, tiek salė kiekvienai šventei paruošiama individualiai, išpildant klientų pageidavimus. Rengiant banketą "Aitvare" niekuo rūpintis nereikės - pakaks ateiti ir linksmintis.

Mažesnėms kompanijoms pasiūlysime apatinį "Aitvaro" aukštą, talpinantį 30 svečių. "Aitvaras" yra itin gražioje Kauno vietoje, ramioje gatvelėje, apsuptoje medžių. čia būnant atrodo, jog iš miesto pavyko ištrūkti į gamtą. "Aitvaro" interjeras, kaip ir meniu, puoselėja lietuviškas tradicijas. Patiekalų pasirinkimas "Aitvare" yra labai didelis. Meniu suskirstytas į kelias dalis. Pasirenkantys patiekalą iš skyriaus "Šeimininko mėgstamiausi", papietaus tikrai gardžiai ir sočiai.

Tiems, kuriems patinka senoji tradicinė lietuviška virtuvė, rinksis "Gaspadinės vaišes", o vegetarai - "Martelės ypatinguosius". "Bernų patiekalais" pavadinti kepsniai ant žarijų. Yra ir vaikams skirtas meniu. Kasdien gaminami skanūs ir sotūs dienos pietūs. Kiekvieną savaitgalį "Aitvare" vyksta koncertai, o jei svečiai stipriau pasivaišino, jie automobilius gali palikti saugojamoje aikštelėje. Papasakoti visko apie "Aitvarą" neįmanoma. Geriau kartą atvykti ir pačiam pamatyti.

Užeigos "Aitvaras" adresas - Gravrogkų g. 8, Kaunas. Tel. (8 - 37) 452 386 arba 8 618 82200.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo UAB "Fortima" - Aitvaras arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP