VšĮ "Pro Coaching"- oficialus Gordon Training International atstovas Baltijos šalyse - Kaunas

  • Patvirtinta
    Įmonė
  • +12Metai
    Su mumis
Įmonės pavadinimas
VšĮ "Pro Coaching"- oficialus Gordon Training International atstovas Baltijos šalyse
Adresas
Servitutų g. 92, Kaunas, Lietuva
Telefono Numeris
+370 37 340661
Mobilus telefonas (-ai)
+370 655 79426
Faksas
+370 37 340661
Vadovas Rūta Kacucevičiūtė
Įmonės įkūrimo metai 2008
Darbuotojų skaičius 1-5
Įmonės kodas 302247618
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
VšĮ “Pro Coaching” – tai tarptautinės mokymo ir konsultacijų kompanijos “Gordon Training International” atstovė Lietuvoje ir Latvijoje.
Pagrindinis įmonės tikslas ugdyti atsakingas ir kūrybingas asmenybes, nusiteikusias mokytis ir tobulėti, bendrauti ir bendradarbiauti bei gebančias kelti sau prasmingus gyvenimo tikslus ir tinkamai integruotis nuolat besikeičiančioje visuomenėje.

Šis tikslas taip pat reiškia, kad įmonė nori padėti ne tik vaikams bet ir suaugusiems, kurie nori ir siekia asmeninio tobulėjimo, kurie nori tapti pasitikinčiais savimi, laimingi ir gerbiami vaiko ugdytojai.

Savo misiją VšĮ “Pro Coaching” vykdo vesdama mokymus visomis šiomis kryptimis.

Lavina specialistų, dirbančių su vaikais ir jaunimu profesinių gebėjimų  
show_more įgūdžius, padedančius sukurti tarpusavio ryšį juos motyvuoti, keisti tradicinius pamokų/paskaitų vedimo būdus ir taip optimizuoti mokymo(si) procesą;
•Ugdyto vaikų ir jaunimo socialinius įgudžius padedančius jiems atsiskleisti, pasitikėti savimi, išmokti planuotį savo laiką, kelti sau ilgalaikius tikslus ir kryptingai jų siekti.
•Suteikia tėveliams žinių ir įgūdžių apie tai, kaip sėkmingai auginti ir auklėti savarankiškus, aktyvius vaikus; kaip pozityviai spręsti kylančius konfliktus ir auklėjimo problemas šeimoje; kaip skiepyti vaikui tinkamas vertybines orientacijas; kaip kartu su mokykla spręsti vaiko ugdymo(si) ir mokymo(si) klausimus.

VšĮ “Pro Coaching” darbas grindžiamas mintimi, jog labai svarbu nuo mažų dienų rūpintis vaiko emocine gerove bei stiprinti jo psichikos sveikatą, kad ateityje nereikėtų spręsti rimtų psichologinių ar emocinių problemų, įveikti priklausomybių, o taip pat mintimi, kad svarbi yra ir tėvų bei pedagogų emocinė harmonija, jausmų pusiausvyra ir pagarba jiems; juk jie – svarbiausi vaiką gyvenimui ruošiantys asmenys.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo VšĮ "Pro Coaching"- oficialus Gordon Training International atstovas Baltijos šalyse arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP