Eksperimentinės archeologijos klubas "Pajauta" - Vilnius

  • Patvirtinta
    Įmonė
Įmonės pavadinimas
Eksperimentinės archeologijos klubas "Pajauta"
Adresas
Vilniaus g. 19/6 – 4, LT - 01116 (adresas korespondencijai), Vilnius, Lietuva
Mobilus telefonas (-ai)
(+370) 687 87001
(+370) 612 83320
Tinklalapio adresas
Vadovas Daiva Luchtanienė
Įmonės įkūrimo metai 2002
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Eksperimentinės archeologijos klubas „Pajauta“ - tai ne pelno siekianti visuomeninė organizacija, kurios pagrindinis tikslas yra suburti žmones, Lietuvos Respublikoje užsiimančius eksperimentine archeologija, tobulinti proistorės ir istorinio laikotarpio gamybos, gyvensenos, verslų ir amatų rekonstrukciją moksliniais - eksperimentiniais pagrindais Lietuvoje ir už jos ribų. Klubas „Pajauta“ turi savo įstatus, simbolį ir vėliavą. Klubo prezidentė - Daiva Luchtanienė, klubo vice prezidentas - Maksimas Juozas Mickevičius.Klubiečiai yra pagrindiniai Gyvosios archeologijos festivalio Kernavėje dalyviai. Taip pat jie yra dalyvavę ir dalyvauja kituose panašaus pobūdžio renginiuose Lietuvoje (Šiauliuose,  
show_more Rumšiškėse, Seredžiuje, Palūšėje, Utenoje, Nidoje, Kirvakalnyje, Visagine), Lenkijoje (Wolin, Grunwald, Suwalki, Biskupin), Švedijoje (Sundsvall, Ryddarhittan, Östersund) , Norvegijoje (Egge), Suomijoje (Saltvik), Latvijoje (Riga). Klubas taip pat organizuoja edukacines stovyklas moksleiviams Sudeikiuose (Utenos raj.). Klubas įregistruotas 2002 metų birželio 5 d.
Šiuo metu klubas vienija 56 tikruosius ir 5 garbės narius.
Klubas "Pajauta" - 2007 m. M. K. Čiurlionio labdaros ir paramos fondo METŲ APDOVANOJIMŲ "Už atgimusią istoriją" - V nominacijoje  "Piliečiui (piliečių sambūriui) - iniciatyviausiai dalyvavusiam Lietuvos paveldo atgaivinime" laureatai.
Klubas kviečia bendradarbiauti archeologus, muziejininkus, įvairias visuomenines organizacijas.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Eksperimentinės archeologijos klubas "Pajauta" arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP