Kauno stiklas, UAB - Kaunas

  • Patvirtinta
    Įmonė
Įmonės pavadinimas
Kauno stiklas, UAB
Adresas
Europos pr. 91, LT-46334, Kauno m. sav., Kaunas, Lietuva
Telefono Numeris
8 (37) 395022
Faksas
8 (37) 395050
Tinklalapio adresas
Vadovas direktorius Evaldas Sauliūnas
Įmonės įkūrimo metai 1927
Įmonės kodas 300037592
PVM Mokėtojo kodas LT100001109917
Elektroninio pašto adresas
Įmonės veiklos sritys
Statybinės medžiagosStiklas, Šviesai laidžios medžiagos, gaminiai
BBH alaus butelis
BORDO vyno butelis 700 ml.
BORDO vyno butelis 750 ml.
show_more
Brendžio butelis
Carlsbergo alaus butelis
Faxe alaus butelis
Apie įmonę
Kauno stiklo fabrikas pradėjo veiklą 1927 metais. Metams bėgant fabrikas augo, tobulino gamybos technologiją, didino gamybos apimtis ir plėtė produkcijos asortimentą, ko pasėkoje tapo stambiausiu spalvoto stiklo butelių gamintoju Lietuvoje.
Šiuo metu fabrike gaminami 0,33 - 0,75 litro talpos buteliai iš įvairių atspalvių žalio bei rudo stiklo įvairiausiems gėrimams.
"Emhart Glass" butelių gamybos linija su sekcijine IS-6 5 ½" butelių formavimo mašina, kompiuterizuota kokybės kontrolės ir pakavimo įranga sudarė sąlygas gaminti šiuolaikinio dizaino stiklo butelius, pasižyminčius aukštu techniniu rodikliu bei puikia prekine išvaizda. Tačiau, siekiant pagerinti vartotojų poreikius ir padidinti gamybos   
show_more apimtis, 2008 m. įdiegta dar viena nauja modernesnė gamybos linija su sekcijine IS-6 formavimo mašina, galinčia gaminti taip pat ir plonasienius, mažesnio svorio butelius NNPB (Narrow Neck Press and Blow) metodu. Atitinkami gamybos darbuotojai savo kvalifikaciją tobulino Emhart Glass Mokymo centre Švedijoje.
Be to, 2009 m. fabrike įdiegta moderni austrų kompanijos „Binder+Co." stiklo duženų rūšiavimo bei atskyrimo nuo metalizuotų ir kitokių priemaišų linija, leidžianti ženkliai pagerinti stiklo lydalo kokybę bei prisidėti prie ekologinių sprendimų įgyvendinimo Lietuvoje.
Fabrike pagamintiems buteliams ne kartą buvo suteiktas Lietuvos metų gaminio apdovanojimas. Taip pat didžiuojamės galėdami bendradarbiauti su tokiais gėrimų gamintojais kaip "Carlsberg A/S" ir UAB "Švyturys-Utenos alus", UAB "Kalnapilio-Tauro grupė", A/S Aldaris, Saku Olletehase AS, AB "Alita", UAB "Boslita ir Ko.", UAB "Itaina" ir kt.
Mes taip pat visuomet pasiruošę gaminti ne tik standartizuotus ar žymių užsakovų butelius, bet ir atsižvelgti į kiekvieno kliento poreikius bei individualaus butelio dizaino techninius parametrus.
Kreipkitės į mus, ir Jūsų rūpestis dėl butelių bus išspręstas!

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Kauno stiklas, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP