Diab, UAB - Šiauliai

1.0 1 Atsiliepimas
Įmonės pavadinimas
Diab, UAB
Adresas
Žemaitės g. 100c, LT-76172, Šiaulių m. sav., Šiauliai, Lietuva
Telefono Numeris
8 (41) 596057
Faksas
8 (41) 596055
Tinklalapio adresas
Vadovas Rima Žurauskaitė
Įmonės kodas 300039390
PVM Mokėtojo kodas LT100001285616
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Diab, UAB yra įsikūrusi Šiauliai, Lietuva. Įmonė dirba šiose Plastmasė, Plastmasės gaminių gamyba, Plastmasės gaminių prekyba srityse. Aplankykite mūsų internetinę svetainę ir sužinokite daugiau apie mus: http://www.diabgroup.com Jeigu turite klausimų contact us

Atsiliepimai

1 Atsiliepimas
1.0
 
Rašyti atsiliepimą
1.0
kadangi dirbau šioje įmonėje, galiu drąsiai teigti jog švediškumo ten jau neberasta- t.y. buvo švediška įmonė patapo lietuviška. Direktorė kaip žmogus visai nieko, bet kaip vadovas tuščia vieta - apsistatė tokiais gamybos vadovais ir meistrais,kuriais kitos įmonės džiaugiasi atsikračiusios (pvz. Giedrius Morozovas - dirbo kažkada metalo prekyboje ). Tai tie žmogeliai net nežino apie elementarią pagarbą žmogui, o ką jau šnekėt apie žmogiškumą ( įvedė diktatūrą, nesiskaito su darbuotojais), o direktorė to nė žinot nenori, nes jai taip patogu.Darbo sąlygos irgi nepergeriausios (kenksmingos medžiagos ir dulkės), išskyrus, jog duoda pilną darbo aprangą. Dabar dar ir atlyginimus visai sumažino- moka tik 1300 ant popieriaus, o darbas pamaininis tame tarpe ir naktimis. Žodžiu neverta ten lįsti.

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Diab, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP