Bankservis, bendra Lietuvos - Vokietijos įmonė, UAB - Vilnius

Įmonės pavadinimas
Bankservis, bendra Lietuvos - Vokietijos įmonė, UAB
Adresas
Ulonų g. 5, LT-08240, Vilniaus m. sav., Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
8 (5) 2124135
Faksas
8 (5) 2685373
Tinklalapio adresas
Vadovas Z. Šoblickas
Įmonės kodas 110522147
Elektroninio pašto adresas
Įmonės veiklos sritys
Apie įmonę
Uždaroji akcinė bendrovė „BANKSERVIS" yra viena pirmųjų Lietuvoje įkurtų bankų technikos ir sprendimų specializuotų įmonių, sėkmingai veikianti nuo 1993 m. Mūsų dėka į Lietuvą buvo pritrauktos, įdiegtos ir tapo žinomomis naujausios pasaulyje aukštai vertinamų gamintojų bankinės technologijos ir mašinos. Įmonei toliau plečiant veiklą ir orientuojantis į grynųjų pinigų ir vertybių gabenimo ir apdorojimo procesų saugumo ir technologinius sprendimus, plėtėsi įmonės diegiamų produktų ir sprendimų asortimentas - pradėjome tiekti sertifikuotus seifus, dokumentų ir informacinių laikmenų naikiklius, saugiuosius vokus, dokumentų ekspertizės priemones ir daug kitų produktų bankams, biurams, valstybinėms įstaigoms, prekybos sistemoms.Prioritetinė  
show_more mūsų veiklos sritis - bankų ir biuro įrenginių bei prietaisų techninė priežiūra ir remontas. Mes esame atsakingi už mūsų parduotų produktų kokybę jų garantijos laikotarpiu, o klientui norint ir sutinkant užtikriname mums patikėtų įrenginių nepriekaištingą darbą iki pat jų resurso pabaigos. Darbus atliekame greitai ir kokybiškai visoje Lietuvos teritorijoje, o reikalui esant - ir kitose šalyse.Išskirtinis mūsų įmonės bruožas - tiekiamų produktų ir paslaugų kokybė, kurią seniai žino ir aukštai vertina mūsų klientai. Mes tiekiame tik tarptautinių standartizacijos organizacijų, Europos Centrinio banko sertifikuotus ir kasdieninėje veikloje patikrintus produktus. Mūsų įmonės veiklos kokybė 2008 m. buvo įvertinta vadybos sistemos sertifikatu ISO 9001:2008 ir yra nuolatos gerinama.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Bankservis, bendra Lietuvos - Vokietijos įmonė, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP