UAB Provokatore - Vilnius

1.0 1 Atsiliepimas
  • Patvirtinta
    Įmonė
  • +13Metai
    Su mumis
Įmonės pavadinimas
UAB Provokatore
Adresas
V.Vaitkaus g. 9-122, Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
861858580
Tinklalapio adresas
Įmonės įkūrimo metai 2010
Įmonės kodas 302512689
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Siūlome itin kokybišką, skoningą bei gundantį apatinį trikotažą. Siekiame maksimaliai patenkinti mūsų klientų norus ir pageidavimus, siūlydami pasirinkimo įvairovę – kelnaites, liemenėles, peniuarus, naktinius, pižamas, maudymosi kostiumėlius. Dirbame su įvairiais gamintojais siekdami pasiūlyti kažką idomaus ir tinkančio kiekvieno stiliaus, individualaus sudėjimo, amžiaus bei skonio merginoms ir moterims.

Perkant apatinį trikotažą internetu jums atsiveria unikalios galimybės -  galite pamatyti kaip kiekvienas modelis atrodo ant kūno kokybiškose nuotraukose, patogiai naršyti trikotažo skiltyse, neskubėdami apsispręsti ir išsirinkti būtent tai ko jums reikia ir kas labiausiai tinka jūsų individualiam stiliui bei  
show_more skoniui, kadangi jokia „paslaugi pardavėja“ stovėdama šalia nebando įsiūlyti jums nereikalingų prekių. Be informatyvios vizualios nuotraukos mūsų svetainėje taip pat rasite ir visą kitą reikalingą jūsų apsisprendimui informaciją – spalvų gamą, dydžių  lentelę, atsiskaitymo ir pristatymo būdus, bei kontaktinę informaciją. Nepaisant to, kad pradinis mūsų susipažinimas vyksta internetinėje erdvėje, asmeninė pagalba ir reali galimybė pamatyti ir pasimatuoti prekes taip pat yra. Į visus jūsų klausimus maloniai atsakysime telefonu, elektroniniu paštu, Skype arba Google Talk pagalba. Mūsų konsultantai yra pasiekiami kiekvieną dieną ir į jūsų pateiktus klausymus atsakys ne vėliau, kaip valandos bėgyje. Vertiname kiekvieną mūsų klientą ir siekiame užmegzti ilgalaikius ryšius nuolat siūlydami individualų, labiausiai tinkanti sprendimą Jūsų asmeniniam skoniui, stiliui bei požiūriui į gyvenimą.
Linkime malonaus apsipirkimo
UAB Provokatorė kolektyvas

Atsiliepimai

1 Atsiliepimas
1.0
 
Rašyti atsiliepimą
1.0
Nei prekės gavau, nei savus pinigus atgavau. AFERISTAI iš didžiųjų raidžių!!! O apgautų žmonių tikrai nemažai...

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo UAB Provokatore arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP