Era Esthetic, lazerinės dermatologijos klinika - Vilnius

5.0 1 Atsiliepimas
  • Patvirtinta
    Įmonė
Įmonės pavadinimas
Era Esthetic, lazerinės dermatologijos klinika
Adresas
Laisvės pr. 64A, Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
(611) 55111
Tinklalapio adresas
Įmonės kodas 301738710
Elektroninio pašto adresas
Įmonės veiklos sritys
Medicinos įstaigos, PaslaugosViešosios gydymo įstaigosLigoninės, Klinikos
dermatologine klinika
era esthetic
show_more
Klinika
Lazerine klinika
Medicina
Medicinos įstaigos
Apie įmonę
Era Esthetic lazerinės dermatologijos klinikoje plėtojamos veiklos sritys: Estetinė medicina. Estetinė dermatologija. Lazerinė dermatologija. Dermatonkologija. Čia įdiegta pažangiausia lazerinė įranga, šiandien plačiai taikoma visame pasaulyje. Klinika savo pacientams siūlo estetinės, lazerinės ir chirurginės dermatologijos paslaugas, pagrįstas efektyviais gydymo metodais ir atsiliepimais. Odos ligų diagnostika ir gydymas atliekamas pažangiomis, "auksiniais standartais" nuominuojamomis lazerinėmis technologijomis.
Taikomas medikamentinis, chirurginis, lazerinis ir fotodinaminis odos ligų gydymas. Klinikos gydytojai, sukaupę visą patirtį ir žinias, padės išsaugoti sveiką Jūsų kūno grožį, kad oda puoštų ir bylotų apie sveikatą.
Siekiame suteikti  
show_more aukščiausios kokybės gydomosios, estetinės ir lazerinės dermatologijos paslaugas už visiems prieinamą kainą. Todėl džiaugiamės, kad pacientų atsiliepimai apie Era Esthetic lazerinės dermatologijos kliniką patys geriausi.

Atsiliepimai

1 Atsiliepimas
5.0
 
Rašyti atsiliepimą
5.0
Patys geriausi atsiliepimai apie Era Esthetic medicinos klinika. Pati kreipiausi sveikatinimo klausymais, labai patiko gydytojos ir personalo demesys, poziuris, pries ir po gydymo visa laiką jaučiau rupinimasi mano problema. Ačiū už tikslu gydymą lazeriu ir išspręsta problema.

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Era Esthetic, lazerinės dermatologijos klinika arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP