Baltic Salmon, UAB - Klaipėda

3.0 2 Atsiliepimai
Įmonės pavadinimas
Baltic Salmon, UAB
Adresas
Naujojo Sodo g. 1, LT-92118, Klaipėdos m. sav., Klaipėda, Lietuva
Telefono Numeris
-
Vadovas Artiom Cvetkov
Įmonės kodas 302635880
Įmonės veiklos sritys
Apie įmonę
Baltic Salmon, UAB yra įsikūrusi Klaipėda, Lietuva. Įmonė dirba šiose Kitos paslaugos srityse.

Atsiliepimai

2 Atsiliepimai
3.0
 
Rašyti atsiliepimą
5.0
Didesnes nesamones ne esu dar skaiciusi . Jau ne vienas draugas yra vaziaves per sita firma . Visi patenkinti , ir apgyvendinimu ir alga . Kalbos apie tai jog ten galima ilisti tik per pazystamus NESAMONE , tik kai ateini paklause is kur suzinojai apie ju agentura. Ir dirbti reikia po 2-3 men , o ne kaip jus rasote....
PUBLIC USER
Tokius vat ir priima, kurie nesupranta, kad 10 savaiciu reiskia 2-3 men. Ir kurie nesiorientuoja erdveje !
1.0
UAB “Baltic Salmon”, kurios direktorius yra Artiom Cvetkov, veža žmonės dirbti į Norvegijos lašišos žuvies fabrikus. Gauti darbą įmanoma tik per kokį nors pažystamą, priešingu atvėju, atėję į jų ofisą, kuris randasi Klaipėdos viešbutyje 3 aukšte 333 kabinėte, išgirsit, kad jie niekur nieko nevėža ir tokiom paslaugom neužsiima, nes oficialiai įmonė užsiima žuvies prekyba.
Norintys dirbti šioje įmonėje su prašymu priimti į darbą pasirašo ir prašymą atleisti iš darbo be datos. Kam tai yra daroma spręskite patys. Darbo sutartyje numatomas mėnesinis uždarbis 1250 Lt, bet jums bus prižadėti 28 Lt per valandą, kuriuos jie tikrai sumoka, bet šitas skaičius niekur nebus paminėtas. Darbo grafikas – 10 savaičių dirbat Norvegijoje, 5 savaitės praleidžiat namie. Suprantamas dalykas už sėdėjimą namie niekas pinigų nemokės...tik už faktiškai atidirbtas valandas Norvegijoje. Visi naujokai privalo atidirbti bent 20 savačių, t.y. bent 2 kartus reikia nuvažiuoti, priešingu atvėju darbdavys išskaičiuos iš jūsų algos apie 2 tūkst. litų, žinoma apie tai niekur nei žodžio, na bet juk susitarėt. Taip pat pasirašysit sutikimą, kad UAB „Baltic Salmon“ turi visas teisės atgauti jūsų mokėsčius, sumokėtus Norvegijos Karalystei. Nuolatos dirbantys pasirašo, kad buvo kasmetinių atostogų ir kad gavo už juos priklausančius pinigus. Žinoma nesitikėkit jų gauti...nepamirškit, jums priklauso tik 28 litai per valandą.
Kas dėl kelionės iki darbo vietos tai čia viskuom pasirūpinta. Busit nuvežti iš Klaipėdos tiesiai į Norvėgiją. Su apgyvendinimu čia jau kaip pasiseks. Žinoma įmonės direktorius jums papasakos ir prižadės, kad gyvensit vienas kambaryje, turėsit visas sąlygas ilsėtis po darbo...galiu pasakyti ką aš asmeniškai mačiau – 13 žmonių viename name, po 2 į mažus kambarius, kuriame tik dvi lovos ir komoda su maža virtuvė name. Dabar įsivaizduokit baigę darbą norite valgyti, o virtuvė viena, kurioje telpa max 2 žmonės. Reikia nepamiršti, kad dažniausiai boileris vienas, ir gali tekti nusimaudyti šaltam vandenyje kažkam. Na čia ne esminis dalykas, juk atvažiavote dirbti o ne ilsėtis. Tad daugiau sužinosite patys nuvažiavę.
Kas dėl darbo sąlygų tai darbas yra darbas. Ko gero nereikia slėpti, kad lietuvis Norvėgijoje, dirbdamas per lietuvių įmonę, yra tikrai vergas. Norvegai, sudarę sutarti su „Baltic Salmon“ tikrai nesiruošia nieko gailėti, išspaus iš jūsų viską ką gali. Juk nepakeičiamų nėra, skauda kas, per lėtai dirbi, nepatinki kažkam - esi išsiustas namo. Tarkim norvegam tikai....ne faktas, kad viskas bus gerai, užtenka savų, kurie gadins nervus. UAB „Baltic Salmon“ direktorius Artiom Cvetkov yra nuostabus žmogus, kuris į visus jūsų rūpimus klausimus, pastebėjimus arba skundus turi vieną nuostabų atsakymą – „ Nepatinka? Jūsų niekas nelaiko ! “

Klausimai ir Atsakymai

Sveiki,galima viską detaliau gauti? Kaip kas vyksta?

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP