Danstemos statyba, UAB - Vilnius

Įmonės pavadinimas
Danstemos statyba, UAB
Adresas
Verkių g. 44, LT-09109, Vilniaus m. sav. (73 sekcija), Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
8 (611) 77361
Faksas
8 (5) 2751870
Tinklalapio adresas
Vadovas Edmundas Pranculis
Įmonės kodas 302433640
PVM Mokėtojo kodas LT100004917410
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
UAB „Danstemos statybos“ viena pagrindinių veiklos krypčių yra šlaitinių stogų dengimas. Dengiame įvairiomis dangomis: betoninėmis ir keramikinėmis čerpėmis, valcuota skarda, bituminėmis čerpėmis, gontais ir kt. Atliekame stogų skardinimo, šiltinimo, lietaus nuvedimo sistemų montavimo, pakalimo ir kitus darbus. Įmonė yra MONIER stogdengių klubo narė, o 2011 metais vasario mėn. vykusiame konkurse buvome pripažinti geriausiais 2010 metų stogdengiais ir paskelbti “Stogų karaliumi”. UAB „Danstemos statyba“ gamina medinius (rąstinius) namus. Namai pagaminami UAB „Danstemos statyba“ cecho patalpose ir montuojami užsakovų sklypuose. Užsakovui pageidaujant rąstinius namus galime sukirsti ir iš karto ant užsakovo statinio pamatų. Statome „nuo  
show_more nulio iki rakto“. Patartume įmonėje atlikti darbus, reikalaujančius garantijų : pamatus, konstruktyvą (dėžutę), stogą, impregnavimą. Kitus darbus taupant lėšas galėtų atlikti ir privatūs meistrai (rekomenduotini rąstinės dalies gamintojų), nes jie geriausiai patars dėl rąstinio namo specifikos, kaip gerai įrengti rąstinį namą ar pirtį. Įmonėje įdiegtas kokybės ir gamybos standartas "Rąstiniai pastatai. Gamyba ir statyba". UAB „Danstemos statyba“ komplektuoja ir dengia gontinius stogus. Dažniausiai naudojami maumediniai gontai, kurių ilgis yra 400 mm. Gontai yra vertinami dėl nepakartojamos išvaizdos, ilgaamžiškumo, ekologiškumo, jie pastatą apsaugo nuo bet kokių neigiamų atmosferos poveikių. Daugiau apie gontus galite paskaityti mūsų svetainėje www.gontai.lt. UAB „Danstemos statyba“ – suomių įmonės, karkasinių namų gamintojos, KASTELLI oficialus rangovas Lietuvoje ir Baltarusijoje. Unikali KASTELLI gamybos ir statybos sistema duoda geriausią galutinį rezultatą, - tai šilti, saugūs, praktiški ir ypač kokybiški karkasiniai namai. KASTELLI labiausiai perkami karkasiniai namai Suomijoje.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Danstemos statyba, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP