Nekilnojamojo turto sprendimai, UAB - Vilnius

Įmonės pavadinimas
Nekilnojamojo turto sprendimai, UAB
Adresas
Ukmergės g. 283b, LT-01001, Vilniaus m. sav., Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
8 (5) 2721655
Faksas
8 (5) 2721441
Tinklalapio adresas
Vadovas A. Apulskis
Įmonės kodas 126336888
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Populiariausiame ir šiuo metu sparčiausiai besiplečiančiame Vilniaus priemiestyje, tarp Avižienių ir Riešės, projektuojamas individualių gyvenamųjų namų kvartalas. Šio priemiesčio patrauklumą lemia patogus susisiekimas — Ukmergės gatve iki miesto ribos tik apie 5 km, o iki miesto centro tik apie 13 km. Nuo gyvenvietės iki artimiausios viešojo transporto stotelės tik apie 200 m. Šalia yra parkas, sporto aikštynas su teniso kortais, krepšinio ir futbolo aikštėmis. Už kelių šimtų metrų veikia vaikų darželis "Metų laikai". Numatytos komercinės zonos kvartale bei prie senojo Ukmergės plento (apie 200 m nuo kvartalo). Mūsų vystomas kvartalas išsidėstęs gražioje kalvotoje vietoje tarp dviejų miškelių. Kelių šimtų metrų atstumas tiek nuo  
show_more automagistralės Vilnius — Panevėžys, tiek nuo kitų judrių kelių garantuoja ramią aplinką. Naujasis kvartalas išplės dabartinę Bendorėlių gyvenvietę. Jame bus visa reikalinga infrastruktūra: apšviestos gatvės, šaligatviai, apsauga ir t. t. Kvartalas projektuojamas optimaliais apie 10 arų sklypais, kuriuose galima statyti vienbučius arba dvibučius individualius namus. Šiuo metu vykdoma akcija - pirmiesiems 12 pirkėjų sklypai su nuolaida.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Nekilnojamojo turto sprendimai, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP