J. Cikanavičiaus firma, IĮ - Kaunas

  • Patvirtinta
    Įmonė
Įmonės pavadinimas
J. Cikanavičiaus firma, IĮ
Adresas
Tunelio g. 60, LT-44405, Kauno m. sav., Kaunas, Lietuva
Telefono Numeris
8 (37) 350760
Faksas
8 (37) 350760
Tinklalapio adresas
Vadovas J. Cikanavičius
Įmonės kodas 134847028
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
Įmonė – įsikūrusi daugiau kaip prieš dešimtį metų ir sėkmingai dirbanti kartu su Architektūros ir statybos instituto moksliniais darbuotojais, turinčiais didelę patirtį statybinių mežiagų kūrimo ir panaudojimo srityje.Pagrindinis tikslas – sukurti aukštos kokybės vandeninės dispersijos pagrindu dažus.Šiandien vandens dispersijos pagrindo dažai užima apie 90% visų dažų rinkos, nes jie yra ilgaamžiai, o dėl savo ekologiškumo ir patogumo atlikti labai aukštos kokybės ir plačios spalvų gamos apdaidą, jie turi tendenciją pakeisti visus tirpiklinius dažus. Pirmenybė teikiama sveikatai ir aplinkai nekenksmingoms dangoms.

Dažai “EKOFAS” gaminami mūsų įmonėje ne vienerius metus, yra  
show_more išbandyti laboratorijose ir naturaliose sąlygose. Jiems yra išduoti kokybės sertifikatai ir higienos pažymėjimai, leidžiantys dažus naudoti gydymo įstaigose, mokyklose, darželiuose ir kituose pastatuose vidaus ir išorės, medienos ir mūro, sausoms ir drėgnoms patalpoms dažyti.
Įmonėje rasite ne tik dažus, bet ir medienos apsaugos ir apdailos priemones; antiseptikus antipirenus, medienos dažyves, lakus, gruntus, glaistus ir daugelį kitų būsto apdailos priemonių ir visa tai pagaminta iš aukštos kokybės vakarietiškų žaliavų, pagal kvalifikuotų specialistų patarimus ir žaliavų gamintojų rekomendacijas.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo J. Cikanavičiaus firma, IĮ arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP