Daugų palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninė, Alytaus rajono savivaldybės pirminės sveikatos priežiū - Daugai

5.0 1 Atsiliepimas
Įmonės pavadinimas
Daugų palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninė, Alytaus rajono savivaldybės pirminės sveikatos priežiū
Adresas
Pergalės g. 9, LT-64140, Alytaus r. sav., Daugai, Lietuva
Telefono Numeris
8 (315) 69284
Faksas
8 (315) 69135
Vadovas E. Šerelis
Apie įmonę
Daugų palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninė, Alytaus rajono savivaldybės pirminės sveikatos priežiū yra įsikūrusi Daugai, Lietuva. Įmonė dirba šiose Medicinos įstaigos, Paslaugos, Medicinos įstaigos (viešos), Viešosios gydymo įstaigos srityse.

Atsiliepimai

1 Atsiliepimas
5.0
 
Rašyti atsiliepimą
5.0
Padėkojimas
Ligonio artimieji tariame nuoširdų AČIŪ gydytojui gerb. Egidijui Šereliui ir visam JŪSŲ slaugos ligoninėje dirbančiam personalui. Dėkojame už Jūsų supratimą ir rūpestį. Kartais žmogui taip reikia nuoširdaus žodžio,kuris būna brangesnis ir už auksą. Visi suprantame, kad nepagydoma liga sunkiai sergančiam ligoniui jau niekas negalime suteikti vilties ir jėgų. Tačiau artimieji sunkiai tą išgyvena. Ir kada artimieji žino, kad jų brangiu ir mylimu žmogumi yra nuoširdžiai pagal galimybes,pasirūpinta-jiems palengvėja. Dar kartą JUMS visiems dėkojame ir linkime sveikatos ir kantrybės darbe.

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Daugų palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninė, Alytaus rajono savivaldybės pirminės sveikatos priežiū arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP