Entafarma, UAB - Vilnius

  • Patvirtinta
    Įmonė
Įmonės pavadinimas
Entafarma, UAB
Adresas
Žirnių g. 26, LT-02120, Vilniaus m. sav., Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
8 (5) 2106823
Faksas
8 (5) 2311161
Tinklalapio adresas
Vadovas Tauras Endriukaitis
Įmonės kodas 174443844
PVM Mokėtojo kodas LT744438415
Elektroninio pašto adresas
Apie įmonę
1993 metais priimtas  sprendimas – kurti farmacijos paslaugų teikimo įmonę – pasirodė teisingas. Įmonė dirba darniai, sklandžiai  ir pelningai, užimdama vis tvirtesnes pozicijas vaistų rinkoje. Apie tai byloja ir tokie faktai: naujai įsikūrusioje įmonėje dirbo 3 entuziastai, o šiandien mūsų komandą sudaro virš 50 darbuotojų - puikių savo srities specialistų. Jų tarpe net 10 farmacijos specialistų. Teisinga įmonės strategija – paslaugų tobulinimas pagal rinkos tendencijas ir poreikius, kompleksinių paslaugų kūrimas, patikimi partneriai, kvalifikuotas ir lojalus kolektyvas - pakankamai greitai davė vaisių. Tiesiogiai dirbame su dauguma gamintojų, esančių Lietuvos rinkoje, turime virš 1000 klientų  
show_more visoje Lietuvoje, taip pat ir Latvijoje bei Estijoje.
 
2004 metais atidarytos mūsų atstovybės Latvijoje ir Estijoje, 2005 metais su džiaugsmu šventėme naujo, vieno moderniausių Lietuvoje, farmacijos produktų sandėliavimo ir logistikos padalinio atidarymą. Šventėme visi – ir partneriai, ir darbuotojai, kiekvienas jausdamas ir matydamas savo triūso dalelę.
 
Teisingumas – duoti kiekvienam tai, kas jam priklauso (Ciceronas). Mes sukūrėme puikias, modernias darbo erdves – telefonizuotą užsakymų priėmimo skyrių, atskirą padalinį darbui su užsienio partneriais, farmacinės logistikos, marketingo ir rinkodaros skyrius. Kad einame teisingu keliu byloja kokybės sertifikatai, padėkos, apdovanojimai.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Entafarma, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Patvirtinta įmonė

Įmonės anketa yra patvirtinta įmonės savininko / atstovo.
Paskutinį kartą atnaujinta
BACK TO TOP