ERP, UAB - Vilnius

Įmonės pavadinimas
ERP, UAB
Adresas
Konstitucijos pr. 7, LT-09308, Vilniaus m. sav., Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
8 (5) 2487494
Faksas
8 (5) 2487493
Tinklalapio adresas
Vadovas Markas Zbarskis
Įmonės kodas 126079924
PVM Mokėtojo kodas LT260799219
Elektroninio pašto adresas
Įmonės veiklos sritys
Apie įmonę
ERP yra IT ir vadybos konsultacijų lyderė Baltijos šalyse, teikianti paslaugas viešojo ir privataus sektoriaus bendrovėms bei organizacijoms. Mes koncentruojamės į profesionalių konsultavimo paslaugų teikimą visuose įmonių veiklos ir informacijos valdymo sistemų diegimo bei eksploatavimo etapuose. ERP sprendimai apima veiklos valdymo, sistemų integracijos, technologijų strategijų ir technikos naujovių paslaugas bei aukšto lygio modernių verslo valdymo sistemų projektavimą. Savo veiklą Lietuvoje ERP pradėjo 2002 metais. Kompanija įsteigta reaguojant į rinkoje atsiradusį objektyvių ir kvalifikuotų veiklos valdymo sistemų konsultacijų poreikį. Šiuo metu bendrovės geografinės veiklos ribos apima visą Europą ir Centrinę Aziją. Nuo įkūrimo pradžios  
show_more įmonė išplėtė projektinę veiklą į kitas Baltijos šalis, įkūrė ofisus Suomijoje, Baltarusijoje, Kazachstane, Gruzijoje ir Tadžikistane. Didžiuojamės subūrę didžiausią Lietuvoje kvalifikuotų ir patyrusių profesionalų komandą, suformuotą iš sertifikuotų SAP, EMC Documentum, Microsoft Dynamics, FICO ir Oracle sistemų konsultantų ir projektų vadovų.

Atsiliepimai

0 Atsiliepimai
0.0
 
Rašyti atsiliepimą
Dar niekas neįvertino šios įmonės Būkite pirpi ir pasidalinkite savo nuomone

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo ERP, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP