Žemaitės viešbutis, UAB - Vilnius

1.0 1 Atsiliepimas
Įmonės pavadinimas
Žemaitės viešbutis, UAB
Adresas
Žemaitės g. 15, LT-03118, Vilniaus m. sav., Vilnius, Lietuva
Telefono Numeris
8 (5) 2133193
Faksas
8 (5) 2133337
Tinklalapio adresas
Vadovas O. Sidikerskienė
Įmonės kodas 221359670
PVM Mokėtojo kodas LT213596716
Elektroninio pašto adresas
Įmonės veiklos sritys
Apie įmonę
Nebrangus trijų žvaiždučių klasės viešbutis vilniuje, 2006 m. rekonstruotas. viešbutis įsikūręs netoli miesto centro, autobusų ir geležinkelio stočių bei Litekspo parodų rūmų.

Atsiliepimai

1 Atsiliepimas
1.0
 
Rašyti atsiliepimą
1.0
Eina laikas, o širdį vis skauda. Negaliu neparašyti atsiliepimo apie ,,Žemaitės" viešutį. Tokio pažeminimo kaip ten dar niekur nebuvau patyrusi, kaip dirbdama šiame viešutyje. Šitas įspūdis man pasiliks visam gyvenimui. Galiu pasakyt, kad šio viešbučio direktore yra geras žmogus, vadovas, bet ji nepastebi, kad jos aplinkoje yra žmogus kuriam neegzistuoja joks padorumo kodeksas. Administratoriai ten nuostabus, verti pagarbos. Linkiu jiems sėkmės ir nesutikti savo kelyje tokio žmogaus kaip sutikau aš.Dar noriu parašyti pora geru žodžių apie ten dirbančią buhalterę Svetlaną, supranta ir užjaučia žmogų kurį pažemino ir įskaudino. Tvarkingas darbuotojas šioje įstaigoje nieko nereiškia, o tas kuris darbe nesirodė tris savaites, nes ,,baliavojo", pastinkamas su bučiniais ir ovacijomis.

Klausimai ir Atsakymai

Turite klausimų? Gaukite atsakymus nuo Žemaitės viešbutis, UAB arba ImoniuKontaktai.lt vartotojų.

Ar tai jūsų įmonė?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.
BACK TO TOP